2777
2789
عنوان

جواب سلفری اشتباه لطفا بیاین

384 بازدید | 13 پست

سلام

دوستان بین آشناهاتون شده کسی سلفری داده باشه و بهش گفته باشن  بچه سالمه و بعد از زایمان بچه مشکل داشته باشع؟ امروز رفتم سونو وزن گیری جنین هفته ۳۱ هستم دکتر سونو از یه سوالایی کرد ترسیدم😔😔

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ سوالایی؟ نه معمولا خطاش خیلی کمه سلفری

همین ک رسید به صورت بچم گفت آنومالی دادی گفتم آره بعد گفتم ان بی یکم بالا بوده سلفری برام نوشتن گفت سلفری دادی؟ گفتم اره گفت همه چی طبیعی رود گفتم آره.

حالا دل تو دلم نیست که این سوالا رو از همه میپرسع یا دلیلی داشته...

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
به حرف دکترای سونو زیاد توجه نکن خیلی‌هاشون چرت و پرت میگن 

بخدا دوران بارداری مو اصلااااا نفهمیدم همش تو استرس سلفری و ان تی و ان بی خدا خودش شده تنهاا امیدم

همین ک رسید به صورت بچم گفت آنومالی دادی گفتم آره بعد گفتم ان بی یکم بالا بوده سلفری برام نوشتن گفت ...

ن بابا همینجوری پرسیده حتما، اصلا با سونوی معمولی صورت معلوم نمیشه که

ن بابا همینجوری پرسیده حتما، اصلا با سونوی معمولی صورت معلوم نمیشه که

خدا خودش رحم کنه به همه ی مادرا

بخدا دوران بارداری مو اصلااااا نفهمیدم همش تو استرس سلفری و ان تی و ان بی خدا خودش شده تنهاا امیدم

وقتی آزمایش سلفری خوب بوده دیگه خیالت راحت باشه دیگه به سونوگرافی با اون دستگاه‌های داغونو سواد کم دکترا شون توجه نکن 

وقتی آزمایش سلفری خوب بوده دیگه خیالت راحت باشه دیگه به سونوگرافی با اون دستگاه‌های داغونو سواد کم د ...

خدا از دهنت بشنوه ممنونم برای نازدخترم دعا کن سالم باشه