2777
2789
عنوان

با سیاست ها راهنمایی

131 بازدید | 32 پست

سلام به همگی...من ی ماهه درگیر ی مساله ای هستم تو تاپیک های قبلم هست...شوهرمن خیلیی اهل خانوادس یعتی اصلاااا رفیق باز نیس اهل قلیون مشروب سیگار هیچیییی نیس اصلا با دوستاش بیرون نمیره یعتی تو ده سال خونه داری من کلا شایدددد دوبار اونم وقتی من نبودم رفته با دوستاش بیرون...و بعلاوه اینکه من خیلییی بهش گیر میدم😔خودم قبول دارم...که چرا دیر اومدی ده دقیقه...چرا مثلا بوی سیگار میدی(رفیقش سیگاریه و من مطمئنم شوهرم نمیکشه)

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

حالا بعد اون قصیه تهمت من بهش برا رابطه با دختر اونم حیلییی سنگینش شده که من هرچی باب میل تو راه میام بازم‌تو به من گیر میدی...از این به بعد میخوام هفته ای ی شب با دوستام برم بیردن...قلیون بکشم سیگار بکشم عرق بخورم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

تو این ی ماهی که قهر و اشتی گذشته اکثرا نرفته اصلا پیش دوستاش...اما پریشب یهو گفت من نیم ساعتی میرم خونه دوستم منم با حالت قهر و ناراحتی گفتم چه خبره اونجا گفت هیچی تنهاس برم یکم‌پیشش منم جوابشو ندادم...تا دم در رفت پنج دقیقه بعد برگشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه قهر کردم هی اومد بغلم کرد و اینا اما اخرش گفت ببین عزیزم من کار اشتباهی نمیکتم ده ساله لشتباه کردم نرفتم از این به بعد میخوام برم...توام دو روز سه رور در هفته بچه هارو بسپار به من و برا خودت برو باشگاه برو بیرون

تو این ی ماهی که قهر و اشتی گذشته اکثرا نرفته اصلا پیش دوستاش...اما پریشب یهو گفت من نیم ساعتی میرم ...

حساسش نکن

زود قهر نکن همین که سنگین شدی خودش فهمیده

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

(تو اهل حرف زدن نبودی نیستی و نخواهی شد...مجبورم اینجا بنویسم....تو چی میخوای از زندگیت؟با دوستات بری بیرون،بری خونه عباس یا اینکه بری با دوستات باشگاه و هرجا دیگه خوشحالی؟؟؟؟شبی دوساعت بسته؟خوبه به جای هفت مثلا نه بیای خونه دیگه اسیر نیستی؟عرق بخوری قلیون و سیگار بکشی دیگه زن ذلیل نیستی؟بسم الله شروع کن عزیزم ی ماه دوماه سه ماه میریم جلو...یا تو میفهمی این زندگی نیس یا من عادت میکنم...تو این ی چندوقتم قول میدم جلوتو نگیرم هیچیی هم نگم بهت...فقط پای زن و تو خونه زندگی من و بچه هام باز نکن بقیش سرت به سنگ‌میخوره برمیگردی...به خدا نه با قهرم نه با دعوا نه از رو حرص)این و من دیشب بهش پیام دادم

منم دیگه قهر کردم هی اومد بغلم کرد و اینا اما اخرش گفت ببین عزیزم من کار اشتباهی نمیکتم ده ساله لشتب ...

۷ب اشتباه کردی قهر کردی

وقتی برگشت باید ازش با روی خوش استقبال میکردی

ببین قهر جواب نمیده روشت رو عوض کن

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
حساسش نکن زود قهر نکن همین که سنگین شدی خودش فهمیده

میترسم بره پیش دوست و رفیق و عادتش بشه...شوهر من‌نماز خونه میدونم عرق بخور نیس...داییش معتاد شده بود زندگیش با خاک یکسان شد میدونم سمت مواد نمیره...فقط مشکلم قلیون و سیگار و رفیق بازیه

(تو اهل حرف زدن نبودی نیستی و نخواهی شد...مجبورم اینجا بنویسم....تو چی میخوای از زندگیت؟با دوستات بر ...

وای دختر اینا چیه آخه فرستادی

زن تو خونم چیه عملا داری بهش میگی بهت اعتماد ندارم

اشتباه پشت اشتباه

وای دختر اینا چیه آخه فرستادی زن تو خونم چیه عملا داری بهش میگی بهت اعتماد ندارم اشتباه پشت اشتباه

اره فصیه زن خیلییی پیچیدس...اگه فرصت کردی برو تاپیک قبلیمو بخون...بله بهش اعتماد ندارم و میدونه این و

میترسم بره پیش دوست و رفیق و عادتش بشه...شوهر من‌نماز خونه میدونم عرق بخور نیس...داییش معتاد شده بود ...

خب نباید عادت کنه

همین پیامت چیه خودت داری راه نشونش میدی که دوساعت برو

خب نباید عادت کنه همین پیامت چیه خودت داری راه نشونش میدی که دوساعت برو

گفتم یکم ازادش بذارم....شاید اینقدرررر که کنترلش کردم خسته شده...بذار پیام اونم بذارم برات

اره فصیه زن خیلییی پیچیدس...اگه فرصت کردی برو تاپیک قبلیمو بخون...بله بهش اعتماد ندارم و میدونه این ...

ی چیزایی از قبل یادمه

ببین عملا داری بهش مجوز میدی هرکاری دلت میخواد بکن حتی زن اما من نفهمم

ی چیزایی از قبل یادمه ببین عملا داری بهش مجوز میدی هرکاری دلت میخواد بکن حتی زن اما من نفهمم

(من خط قرمز خودم جنس مخالفه تو زندگیم.اینو مطمن باش.نه هرشب اصلا نمیخوام.هر کارم بخوام بکنم بهت مستقیم میگم‌.)اینم پیام اون

گفتم یکم ازادش بذارم....شاید اینقدرررر که کنترلش کردم خسته شده...بذار پیام اونم بذارم برات

من نمیفهمم مرد گنده رو چطور کنترل میکنید

مگه میشه

از اول زندگی روشت اشتباه بود دیگه