2777
2789
عنوان

شما چطوررفتارمیکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 30 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم اون خانم دلش هوای همسرش رو کرده 🥲 ولی نباید چیزی میگفت! شما نرفته تو اتاق تو فکرتونه برید تو اتاق دیگه بدتره😁 از ناراحت نشو ولی افرین 

خیلی با ملاحظه هستید که مراعات کردید و ادامه بدید

😁😁😁خودم خندم گرفته اسی چند وقت بهش نرسیده داره هزیون میگه 😆

نه عزیزم. میگم که سرد مزاجیم. بخدا بعصی ماها شاید فقط یه بار یا دوبار، 😰😰😰.ما مشکلی نداریم. نمدونم چرا ب بقیه فشار میاد😂

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
ماهم هردو سرد مزاجیم. اصن بهم کاری نداریم. انقد رفتم توفکر. که چرا ما اینجوری نیستیم. 

خوب اون سرد بودن رو میتونید درمان کنید، گرچه حتی اگه گرم هم بودید درست نبود جلوی بقیه و پسرای مجرد برید تو اتاق😁

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
نه عزیزم. میگم که سرد مزاجیم. بخدا بعصی ماها شاید فقط یه بار یا دوبار، 😰😰😰.ما مشکلی نداریم. نمدون ...

عرض کاسنی بخور و یعد غذا سر انگشتتو یکم نمک دریای بزن و بخور درست میشید

خوب اون سرد بودن رو میتونید درمان کنید، گرچه حتی اگه گرم هم بودید درست نبود جلوی بقیه و پسرای مجرد ب ...

اره بخدا. شوهرم. انقد کم رویه. که خدا میدونه. اگر بکششنش این کارا رو تو جمع نمیکنه

بهش می گفتی توی سفر عوض گردش و تفریح به چه چیزایی فکر می کنید خب ما دوست نداریم جلو جمع تابلو نشون ب ...

چی بگم. خاهر

امان. از دست مردم

ما وقتی میریم شهر خودمون شده یک ماهم بگذره رابطه نداریم اصلااا نمیتونم خونه کسی دیگ اگ ببینن صدامو بشنون و...از نظر خودم ک زشته البته شده ی موقع هایی شوهرم دیگ تحمل نکنه واقعا حس بد گرفتم فقط