2777
2789
عنوان

تعبیر خواب من چیه ؟

125 بازدید | 11 پست

خواب دیدم تو حرم امام رضا هستم و میخوام طلا نذر امام رضا بدم دنبال جایی هستم که تحویل بدم 

دخترم ۳ سالشه باهام بود و طلاها رو ازم گرفته بود میگفت من میخوام بدم همینطور که میگشتم جایی را پیدا کنم که نذرمو بدم دیدم دخترم طلاها را ریخته زمین یه خانمی بهم داد گفت دخترتون اینا رو ریخت زمین حتی دستبندشم پاره شد من همه را جمع کردم و گفتم میخوام نذری بدم برا امام رضا همین که تابلوی نذورات را دیدم و رفتم طرفش ساعت برا نماز زنگ خورد پاشدم یعنی قبل طلوع آفتاب بود 

لطفا اگه تعبیر خواب بلدید بگید ممنونم 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باید بگی کی خواب دیدی  وقت خواب دیدن مهمه تو تعبیرش دوم در چه حالتی خواب دیدی یعنی پاک بو ...

نوشتم قبل طلوع آفتاب بعد اذان 

پاک بودم 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
خانم خواب توی حرم استجابت دعاست فکر میکنم خودتون هم سرچ کنید

ان شاالله ممنونم