من و شوهرم از لحاظ اعتقادی باهم تفاوت داریم..من خیلی معتقدم ولی اون نه زیاد،یعنی نه به اندازه من.یعنی کلا خانواده اش اینجوری ان،به حجاب و نماز و این چیزا پایبند نیستن زیاد..برعکس من،محجبه و به شدت معتقد و تعصبی ام سر دین و مذهبم.حالا شوهرم تحت تاثیر من تغییر کرده و معتقدتر شده ولی نماز نمیخونه..یا یه مدت میخونه بعد ولش میکنه.ولی ماه رمضونا رو کامل روزه میگیره و نماز میخونه.امسالم همینطور ولی دقیقا از روز عید شروع کرد نخوندن دوباره😐😐 منم بهش گفتم هر طور راحتی ولی از درون خیلی خیلی ناراحتم.کسی هست اینجا شوهش مثل شوهر من باشه؟ چیکارش کنم که نمازشو ترک نکنه؟ هربار که در مورد مسائل مذهبی صحبت میکنم،سریع جبهه میگیره.حالا انگار از اون چیزی به من میرسه،فقط به خاطر خودش میگم که اون دنیاشو از دست نده،دوست ندارم عذاب ببینه و اذیت شه.....
شما قبل ازدواجخانوادشخودشونمیشناختی کسی که انقد مقیده قبل ازدواج خیلی بیشتر تمرکز میکنه رواین موضوع اگرهمکه زیاد دقت نکردی باید بپذیری.هیچکس تا خواست خودش نباشه عوض نمیشه اینجوری بزرگ شده.شاید مثل الان مقطعی عوض بشه ولی چون دلی نیست ادامه نداره
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
من تو خواستگاری میپرسم چون برام مهمه ولی همین که بهتر شدن خیلی خوبه از یه روحانی کمک بگیر راهنمایی ...
من با عشق ازدواج کردم..گفتم درست میشه.الان عقدیم همش میگه بریم سر خونه زندگیمون شروع میکنم و دیگه هم ترکش نمیکنم.میگم خب مسلمون تا اون موقع که هزاران تا از نمازات قضا شده،از همین الان شروع کن😐😐
توخواستگاری درموردش باید ب تفاهم میرسیدی اگ اینقد پایبند هستید باید سخت میگرفتید بعد ازدواج میخوان بهش بگید بزور قبول کنه.خودش باید بخواد وگرنه کاملا ازخدا دور و زده ازدین میشه
♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗