2777
2789

نخوررررررررررررررررررررر ب مرور مغزتو پوچ میکنه و بشدت فراموشی میاره

ی دکتر واس مامانم نوش .

دکتر دیگ ک ازلندن مدرک داره رد کرددددددد این قرصو

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت چند وقت خورد؟

یسالو نیم.

خیلی بده خیلی خیلی بده میخورد بدترمیشه حالت افسرده و مدام ازمرگو بدبینیو خیالبافیای منفی 

نگو این قرصه میکردددده

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یسالو نیم. خیلی بده خیلی خیلی بده میخورد بدترمیشه حالت افسرده و مدام ازمرگو بدبینیو خیالبافیای منفی ...

وا شاید بهش نمیساخته خب

هر دارویی برا ی نفر جواب میده

یعنی از شروع مصرف خیالبافی داشت؟

من یک ماهه میخورم حالمو خیلی بهتر کرد تا اینکه پریود شدم

وا شاید بهش نمیساخته خب هر دارویی برا ی نفر جواب میده یعنی از شروع مصرف خیالبافی داشت؟ من یک ماهه ...

والا برا مامان من جواب منفی داش ک دکترع گف کلیه داروهایی ک برا مغزو اصابه اگ زیاده روی تو مصرف کنی مغزاو پوج میکنه یجورای ازکارمیندازه کم کم

بعد مامانم چون رهاکین قویه ترک کرد قرص ساده تری میخورع اگ واجب بود

بیشترم دمنوش و اب طلا

والا برا مامان من جواب منفی داش ک دکترع گف کلیه داروهایی ک برا مغزو اصابه اگ زیاده روی تو مصرف کنی م ...

مشکل مامانت چی بود عزیزم

من برا دو قطبی میخورم برام خوب بوده تا الان خداروشکر

مشکل مامانت چی بود عزیزم من برا دو قطبی میخورم برام خوب بوده تا الان خداروشکر

افسردگی و میگرن عصبی شدید...

پس عزیزم اگ جواب میده برات بخور...