2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره شیطانی اره .چی میخوای حالا

یک به هم زدن زندگی زن بابام که ده ساله دلمو خون کرده

دو هم ازدواج با کسی که عاشقشم ولی به دلیل عفریته بازی زن بابام و مخالفت بابام از هم جدامون کردن 

یک به هم زدن زندگی زن بابام که ده ساله دلمو خون کرده دو هم ازدواج با کسی که عاشقشم ولی به دلیل عفری ...

راستش من شوخی کردم

خواهرم برا یکی گرفت خیلی اونم گشت اخر طرف زنشو طلاق داد شانست طرف کرونا گرفت مرد

برا ازدواج خودم یه نوشته داد گفت بزار لای قران و سوره یوسف بود انگار.

اگه پیدا کنی میتونی مشکلت حل بشه

راستی جوشن کبیر هر ایه اش مخصوص یه چیزیه .خیلی سنگینه میدونی که رو کفن مینویسن تاثیر داره

راستش من شوخی کردم خواهرم برا یکی گرفت خیلی اونم گشت اخر طرف زنشو طلاق داد شانست طرف کرونا گرفت مرد ...

اون دعا که بهت داد ازدواج کردی؟!

از خواهرت بپرس اگه کسی زو سراغ داشت بهم خبر بذه

اون دعا که بهت داد ازدواج کردی؟! از خواهرت بپرس اگه کسی زو سراغ داشت بهم خبر بذه

باشه.اره بعدا من پشیمون شده بودم ولی دعا رو یادم رفته بود گرفته بودم نگو اون کار خودشو کرد .طرف سید بود امام رو احضار میکرد .برا قدیم ها بود

من اهواز سراغ دارم غیرحضوری هم انجام میده .کارش تضمینیه ینی یک درصد جواب نگیری که تاحالا سابقه نداشته و همه مشتریاش جواب گرفتن پولتو پس میده .خودم ۲سال درگیر بودم هیچ دعانویسی نتونست مشکلمو حل کنه ۱۰ میلیون خرج کردم این دعانویسه حلش کرد چن ماهه توآرامشم .خواستی بیا هم شمارشو بدم هم ادرسشو .اینم بگم خودم تحقیق کردم از محلشون همه راضی بودن از کارش