2789
عنوان

لباس مجلسی خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6208 بازدید | 78 پست
وای نگووو.بودجه ام واقعا همینه.پاساژ اطراف حرم ندیدم لباس مجلسی داشته باشه؟؟ بنظرت برم عبدل آباد؟پی ...

عبدل آباد نرفتم نمیدونم، برو اکبر آباد، اونجا زیاد تنوع نیست ولی از همجا ارزونتره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلاااااا با این قیمت تو شهرستانم لباس نیس دیگه ۵۰۰ پول یه شومیزه

چن ساله لباس مجلسی نخریدم از قیمتا خبر ندارم.قربون کرونا چن سال بود عروسی نمیرفتیم😂😂😂😂

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
واقعا پس نرم اونجا بنظرت تا ۵۰۰میتونم گیر بیارم

من بهمن ماه از شانزلیزه لباس مجلسی خریدم 400 تومن مثلشو تو کرج قیمت کردم یک تومن دو روز پیش کوتاهشو تو رشت قیمت کردم 700 تومن خوب بگردی به قیمت پیدا میکنی امامزاده حسن و نازی آباد و برلن رو هم گشته بودم 

من بهمن ماه از شانزلیزه لباس مجلسی خریدم 400 تومن مثلشو تو کرج قیمت کردم یک تومن دو روز پیش کوتاهشو ...

جدی پیرهنت بلند و آستین دار بود؟

پس باید برم بگردم

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
حرف دهنتو بفهم حوصلتو ندارم ریپم بزنی جواب نمیدم   لیاقت نداری

وای نه تو روخدا جوابم بده من کنار نزار

تا تو باشی فضولی نکنی نخود خانم 

لیاقت تو هم همینجوری حرف زدن 

از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون

وای نه تو روخدا جوابم بده من کنار نزار تا تو باشی فضولی نکنی نخود خانم  لیاقت تو هم همینجوری ...

@نی_نی_یار_شب  

شان خودمو با دهن به دهن کردن با امثال تو پایین نمیارم

نی نی یار جواب میده

کاربری دوممه         
کجای شهرری لباس داره عزیزم؟ میخام با مترو برم

برو پاساژی که به بازار قدیمیش راه داره اونجا چندتا مغازه هست که لباس مجلسی داره قیمتاشم خیلی خوب بود من اول اونجا نرفتم وگرنه از همون شهرری میخریدم

وای نه تو روخدا جوابم بده من کنار نزار تا تو باشی فضولی نکنی نخود خانم  لیاقت تو هم همینجوری ...

چرا توهین میکنید ؟ لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

حرف دهنتو بفهم حوصلتو ندارم ریپم بزنی جواب نمیدم   لیاقت نداری

لطفا نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید اینجا یه سایت عمومیه و توهین نکنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar