2777
2789
یه قدم که چیزی نیست هزاران قدم برداشتم .ولی شوهرم که منو اذیت میکنه به سزاش نمی رسونه .یا نمی کشه من ...

کارت فقط صبر و توکل به خدا باشه ان شاءالله هرچی صلاحه قسمتت بشه

میشه یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرستی🥺🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خداحاجت دلت روبده دعاکنیدمنم حاجت روابشم .فردامیرم حرم ان شاءالله فراموشت نمیکنم 

محتاج دعا عزیزم مرسی ک اینقدر مهربونی دعا کن منم بعد امتحانام برم مشهد خیلی دوست دارم برم🥺❤️

با اجازه استارتر 

خانوما لطفا لطفا نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏😭😭😭😭 به نیت اینکه همسرم راضی بشه بیاد دنبالم 😭با یه بچه دوساله دو ماهه خونه پدرمم 😭😭خواهرا خیلی داغونم محتاجم به دعاهاتون ایمان دارم😭😭🙏

دانش آموخته طب سنتی🥰
با اجازه استارتر  خانوما لطفا لطفا نفری یه صلوات مهمونم کنید🙏😭😭😭😭 به نیت اینکه همسرم راضی ...

آروم باش عزیزدلم ان شاءالله هرچی ک صلاح و مصلحتته بشه به امید خدا 🤲🏻🤍

شاید به صلاحمون نباشه

این همه اتفاق نکبت بار برامون افتاد هم به صلاحمون نبود، حالا چی میشه یبارم یه اتفاقی که ارزومونه برامون بیفته هر چند صلاحمون نباشه، ببخشیدا ولی اینا پرت و پلاست، هر چی بخاد بشه میشه

این همه اتفاق نکبت بار برامون افتاد هم به صلاحمون نبود، حالا چی میشه یبارم یه اتفاقی که ارزومونه برا ...

بسپارش به خدا به امید خدا ان شاءالله ک حاجت روا بشی التماس دعا 🌼📿

ولی بعضی وقتا آدم اگه بشینه تنهایی به کاراش فکر کنه واقعا میگم مثلا خودش رو جای خدا بزاره یکم فکر کنه ببینه چرا باید خدا اینکار رو با آدم بکنه واقعا جواب میده

من بعضی وقتا همین کار میکنم میبینم واقعا بیچاره خدا گاهی وقتا یه گرهی میندازه تو زندگیمون که بهش توجه کنیم با این کار میخواد ما بهش نزدیک تر بشیم مثلا فلان گناه رو ترک کنیم تا بهش نزدیک تر بشیم یا مثلا نماز بخونیم قرآن بخونیم کلید همه ی مشکلات قرآنه حالا نماز به کنار ما وظیفمونه نماز رو بخونیم ولی قرآن واقعا کلید مشکلاته ان شاءالله همه ی گره های زندگیتون باشه

خدا خودش ما رو خلق کرده خدا عاشقمونه بیچاره خدا فقط نیاز به توجه داره ما وظیفمونه بهش توجه کنیم ولی خدا حتی بابت این توجه هم یه تشکری ازمون می‌کنه 

مثلا شما عاشق همسرتونید و دوسش دارین اگه یه روزی همسرتون بهتون بی احترامی کنه یا بهتون توجه نکنه صد در صد ناراحت میشین یا حتی گریه میکنید

خب ببینید دقیقا جریان همینه وقتی ما آدما هم به خدا بی توجهی میکنیم خدا ناراحت میشه میبینین اینکار چقدر بده

خودتون رو جای خدا بزارید شما ناراحت نمیشی!!