2777
2789
عنوان

احساس سنگینی در پهلو چپ

| مشاهده متن کامل بحث + 3531 بازدید | 26 پست

من امروز رفتم دکتر، بهم انتی بیوتیک داد، گفت بخاطر عفونت هست. مجددا بعد اتمام داروها باید سونوگرافی کنم 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من امروز رفتم دکتر، بهم انتی بیوتیک داد، گفت بخاطر عفونت هست. مجددا بعد اتمام داروها باید سونوگرافی ...

سلام سارا خانم و الان پیامتون رو خوندم،‌من هنوز درد دارم، دردام خفیفه ولی هست هم سمت چپ زیر شکمم و هم پشت پهلوی چپم که توی کمرم این درد رو حس میکنم، شما چه عفونتی داشتید و چطور مشخص شد ؟؟؟ یعنی فیبروم ،کیست و اینها دلیلش نبود؟؟؟ چه دارویی به شما دادن؟؟؟ ممنون میشم پاسخ بدید. منتظر جوابتون هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سارا خانم و الان پیامتون رو خوندم،‌من هنوز درد دارم، دردام خفیفه ولی هست هم سمت چپ زیر شکمم و ه ...

سلام عزیزم، من کیست داشتم که دکتر گفت بخاطر عفونت هست. بهم آنتی بیوتیک داده، گفت دو هفته استفاده کن، مجددا نیمه دوم خرداد بیا، برات سونو بنویسم. جواب تست hpv من منفی بود و پاپ اسمیرم هم خوب بود. من خودم اصلا احساس نمیکردم عفونت واژینال داشته باشم، هیچ علامتی هم نداشت. این انگار بخاطر عفونت از داخل بوده. شمام حتما برو دکتر برات سونو بنویسه. چون معمولا اینجور مشکلات همون اولش راحت تر درمان میشن، بعدا ممکنه نیاز به جراحی و درمان های سخت باشه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
چه داروهایی به شما دادن؟؟؟؟ من زیاد که راه میرم دردش میاد 

به من سفکسیم، آزیترومایسین و مترونیدازول داده. من هنوز شروع نکردم تا ببینم چقدر اثر داره. چون داروی معده میخورم، تموم شد، آنتی بیوتیک میخورم 

من این قرص ها رو دارم ۳ ماه پیش دکترم بهم داده بود

اینا رو خوردی اثر نداشت؟ 

بنظرت با طب سنتی بخواهیم درمان بشیم باید چی بخوریم 

نمیدونم، فقط پریود منو رازیانه تنظیم کرد. ولی ادامه ندادم. من بخاطر معده ام میخوردم، اینم درست شد 

استارتر جان سلام، ببخشید شما درداتون بهتر شده؟ منم این مشکل رو دارم درد زیر شکم که میزنم به پشتم، به کشاله ران، و اینکه با کشش پاهام و ماساژ خوب میشه ، کلافه شدم یه جور درد مبهم