2777
2789
عنوان

کیا بچشون رو چن باری رادیولوژی بردن

| مشاهده متن کامل بحث + 13513 بازدید | 31 پست
من کارشناس رادیولوژیم گرافی ساده اونقدر مشکلی ایجاد نمیکنه ولی برای بچه تو شکمت حتما با پزشکت مشورت ...

ینی مشکلی واسه بچه بزرگم پیش نمیاره

تو شکمم چی ینی باید سقط،بشه یا چی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هر کسی حد مجاز دوز اشعه ایکس می‌تونه دریافت بکنه که اگه از اون حد مجاز بالاتر بره آسیب می‌رسونه و لی چون اشعه ایکس هستش بهتر تا حد امکان کمتر گرافی انجام بشه ولی با چند بار مشکلی ایجاد نمیشه

کاش من بمیرم اینقد نحضم.شوهرم بمیره راحت شم اون ب زور برد گفتم نریم

خدا نکنه جای اه و تفرین برو دکتر 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نمیدکنستم حاملم رفتم تو یه هفته بعدش بی بی مثبت شد

اگه ماه اول بارداری باشین و اشعه خورده باشین یا بچه سقط میشه یا سالم میمونه پس اگه سقط نشده یعنی سالم و مشکلی نیست نگران نباشین

مطمئن هستین ضرر نداره اخ میگن دور از جونه بچه همون سرطان میاره اشعه داره شما چرا رادیولوژی کردین؟؟

چرا اخه سرطان بگیرن دور از جونشون

یبار شش ماهگی برای اینکه ببینن انسداد لوله گوارشی داره یا نه 

دو سالگی برای ضربه به سر 

پنج سالگی ریه 

چند بار دیگه ریه داده 

عزیزم وقتی لازمه باید انجام بشه 

بیشتر نگران اون بچه تو شکمت باش

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چرا اخه سرطان بگیرن دور از جونشون یبار شش ماهگی برای اینکه ببینن انسداد لوله گوارشی داره یا نه  ...

چرا همه سره من میاد خسته شدم از درد کشیدن س بار بچه داده ی بار گرفت ازم بعد پنج سال یکی دیگ داد این یکی هم که تو شکمم اینطوری