2777
2789
عنوان

خدایا کافی نیس این همه درد...

348 بازدید | 11 پست

خسته شدم ای خدا صدامو بشنو.. بخدا ک من آدم بدی نیستم چرا بر ی بچع باید اینهمه عذاب بکشم خدا چرا اخ خدا اخ

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده دورت بگردم؟

خسته شدم بخدا مگ چی میخام از زندگی میدونم حکمتی تو کاره اما بخدا فسم کم اوردم ینی از این همه بچه دنیا یکیش سهم من نیس 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
چیشده عزیزم؟؟؟

حالم بده بخدا میدونم خدا همه کاراش حکمت داره ها اما مگ من چ گناهی کرذم تو زندگیم ک بخاطر بچه انقد عذاب بکشم نمیگم بی گناهم اما بخدا ک خسته شدم خسته

عزیزم اگه به خدا توکل کنی صبور باشی آروم باشی 

راضی باشی به رضاش 

دیدتو بزرگ کنی که این دنیا با همه خوبی و بديش میگذره تموم میشه 

زندگی رنج داره شادی داره

اون وقت آروم میشی 

اون وقت خدا بیش از پیش بهت کمک میکنه بهت قول میدم 

خسته شدم بخدا مگ چی میخام از زندگی میدونم حکمتی تو کاره اما بخدا فسم کم اوردم ینی از این همه بچه دنی ...

هیچ واژه ای پیدا نمیکنم برای. قلب شکستت که ارومش کنه  

انشالله خدا بهت گوشه نظر کنه اما هیچ چیز الکی نیست همه چی ب خاست و اراده خداس حتی افتادن برگ از شاخه درخت 

حالم بده بخدا میدونم خدا همه کاراش حکمت داره ها اما مگ من چ گناهی کرذم تو زندگیم ک بخاطر بچه انقد عذ ...

عزیزم خیلی برات ناراحت شدم بخدا🤕

الان تازه فهمیدم آی یو آی منفی شد

غصه نخور منم این روزا رو گذروندم💔

من ۲ بار گذروندم گفتم آی یو آی الکیه

اصلا نباید بهش دل بست یا امید داشت ...

انشالله خدا خودش دامن جفتمونو سبز کنه 💚

غصه نخور .... این روزام میگــــــــذره...🤕💔

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔