2777
2789
عنوان

ی فیلم دیدم ایقد عر زدم ک نگو 🙁

278 بازدید | 10 پست

اسم فیلمش اولین موکل من (کره ایه) بر اساس واقعیته 

پیشنهاد میکنم ببینین .

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

ترسناکه؟ 

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درمورد چیه؟

تیکر مال  بارداری نیست👻  🩹❤       سلام دوستان  من به دختر دهه هشتادیم😌  دختر زمستون        دلارام _ مریخی عشقمه 🖇❤معتهد@ دلارامم 💍💕عاطفه_ هستم❤دخیپریشون_سابق💖
ن 

ببین ترسناکه نبینم هاجنی میشم ب قرآن. پس چیه؟ غمگینه!؟

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

اخ اخ من سر این سریال شکارچیان شگفت انگیز قسمت اخرش هق هق میزدم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

تا به الان نشده که فیلم کره ای ببینم و گریه نکنم🥲 لعنتی ها کمدی هاشون هم یه چیزی واسه گریه کردن داره🤦🏻‍♀️

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.
ببین ترسناکه نبینم هاجنی میشم ب قرآن. پس چیه؟ غمگینه!؟

ن ترسناک نیست 

در مورد ی دختر بچه و پسر بچس ک نامادری میاد تو زندگی آزارشون میده ایقد پسر رو میزنه ک میمیره بعد کاری میکنه دختره گردن بگیره 

فیلمش قشنگه 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم