2777
2789

خواهرشوهرم خیلی بدجنسه همش دخالت میکنه تو زندگیم شوهرم مشکل اعتیاد و اعصاب داره اون بیشتر تحریکش میکنه نسبت ب من و زندگی،بعدم باهام قهر کرده شوهرم بدون هماهنگی من دعوتش کرد خونمون منم گفتم نباید بیاد من باهاش حرف نمیزنم من و بلاک کرده،شوهرم وسایل خونه رو شکوند من و بیرون کرد گفت تو غلط میکنی بگی کی بیاد کی نیاد خونه مال منه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ بخای پای زندگیت بمونی ،باید تحمل کنی قوم شوهر رو  ولی اگ نمیخای ،می تونی بی خیال اون و خودن ...

من زندگیم رو هواس کلا،فقط بخاطر بچه ها سکوت کرده بودم با همه چی می ساختم ولی دیگه زیادی داشت بهم ظلم میشد

خب شوهر میتونه خیلی بی درک باشه که دعوت کرده ولی خب مجبورم تحمل کنم خواهر شوهر پرو نشه

اتفاقا اینکه باهات قهره و بیاد خونت و شوهرت دعوتش کنه پررو میشه میگه برادرم ب زنش اهمیت نمیده ک من باهاش قهرم من و دعوت میکنه 

من زندگیم رو هواس کلا،فقط بخاطر بچه ها سکوت کرده بودم با همه چی می ساختم ولی دیگه زیادی داشت بهم ظلم ...

کاش بچه نداشتی جدا میشدی

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕

بچه هم داری

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)