سلام خانما من قبلا همه خونه ارو یک ساعته تمیز میکردم ماشالله از قتی دخترم اومده اصلا نمیتونم وقت نمیکنم ظرفام همیشه رو هم میمونه یا دستمال جاروم اینارو خیلی کم وقت میکنم انجام بدم دخترم یک سالو2ماهشه تقریبا. دلم ی جوریه همش دوس دارم خونم تمیز باشه شما چکار میکنید ب خونتون چطور میرسید با بچه میشه چند تا ایده بهم بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سعی کن از زندگی و بزرگ کردن بچه لذت ببری کارها هم در حد رفع حاجت انجام بده
خواه ناخواه کلی جلو میفتی
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
من دوتا شو دارم یه دختر یه پسر دوتا شونم شرررررر ......هروز اول صبح خونه رو مرتب میکنم وقتی خوابن .....اخرشبم وقتی خوابن قشنگ به کارام میرسم درو برم همیشه مرتبه خداروشکر واییی متنفرم از بهم ریختگی
کسی چه میدونه شاید یه روزی زندگی روی خوششو به منم نشون داد😏😏😏😏
سلام عزیزم من ی دختر دارم ۹ ساله ی ۱۰ ماهه اصلا نمیذارم رو هم تلنبار بشن تو روروک میذارمش صبح ی بار شب هم ی بار جارو برقی میکشم بازم کنار خودم رو کابینت جوری که تمام هیکلم سمت دخترم هستش طرفهامم میشورم قبل از خوابیدن کل خونه رو مرتب میکنم صبح ها هم قبل بیدار شدن همین کار و میکنم ناهار خورشتی باشه از شب قبل کارهاش میکنم که دم ظهر ی برنج بپزم همیشه خونه ام مرتب و تمیزه
سلام عزیزم من ی دختر دارم ۹ ساله ی ۱۰ ماهه اصلا نمیذارم رو هم تلنبار بشن تو روروک میذارمش صبح ی بار ...
خوش به حالتون.من هر روز جارو برقی میکشم.یکی دو بار در روز.ظرفامم تو ماشین ظرفشویی میندازم.همیشه خونه پر اسباب بازیه.همیشه کار جامونده دارم انجام بدم.به هیچی نمیرسم با یه پسر بچه ۲ سال و نیم
خوش به حالتون.من هر روز جارو برقی میکشم.یکی دو بار در روز.ظرفامم تو ماشین ظرفشویی میندازم.همیشه خونه ...
شاید چون من کلا به شلوغی عادت ندارم و هرچی رو که ببینم استفاده نمیشه یا کنار گذاشته شده رو یا میبخشم یا تو کمد دیواری میذارم برای همین همه چی سر جای خودشه اسباب بازیها رو هم وقتی استفاده میکنن دوباره میرم میچینم ی نکته دیگه خیلی مهم روی تاقچه ها یا کانتر ( اوپن) خالی یا حداقل خلوت باشه خودم اصلاااااا اجازه نمیدم این قسمتها روشون چیزی گذاشته بشه