2777
2789
عنوان

عمل هیستروسکوپی وعوارض آن

4403 بازدید | 14 پست

سلام دوستان کسی عمل هیستروسکوپی واسه پولیپ رحم انجام داده؟وبعدش زودباردارشده؟ من بایدعمل کنم میترسم میگن ممکنه رحم سوراخ بشه دیگه باردارنشه  وازاینجورعوارض ها

دعاکنیدمادربشم. یه صلوات بفرست🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس نیست کمکم کنه من تاحالا بارداری نداشتم یعنی اقدام کردم  نشد😭😭 دکترم گفته  چون تاحالا باردارنشدی خطرناکه خیلی میترسم

من قبل آی وی اف عمل هیستروسکوپی انجام دادم چون یه خال تو رحمم بود برداشتن تا آی وی اف موفق پیش بره که خدا رو شکر شد . خیلی عمل راحتیه همون روزمره میری خونه کلا یه نصف روز تو بیمارستانی من همراه هم نداشتم. 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
من قبل آی وی اف عمل هیستروسکوپی انجام دادم چون یه خال تو رحمم بود برداشتن تا آی وی اف موفق پیش بره ک ...

خب خداروشکر.ممنونم گلم . من پولیپ دارم دکترم اینطورگفته خیلی ترسیدم برم عمل

ببخشیدخواهری میشه بگی چندوقت اقدام کردی؟؟من ۱سال اقدامم مجبورشدم برم عمل

من ۷ سال اقدام بودم آخرش با آی وی اف باردار شدم. ان شاءالله که شما خیلی زود و به صورت طبیعی باردار میشیم عزیزم.

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
عزیزم من بعد ۵ سال تخمکام مشکل داشت و ای وی اف کردم و قرار بود ماه بعدش هیسترو هم بشم ک رحممو خراش ب ...

خداروشکر 😍

عزیزم من بعد ۵ سال تخمکام مشکل داشت و ای وی اف کردم و قرار بود ماه بعدش هیسترو هم بشم ک رحممو خراش ب ...

خداروشکر. منم دعاکنیدشوهرم خیلی بچه دوس داره من بیشتریکسال تلاش بی فایده بود

من ۷ سال اقدام بودم آخرش با آی وی اف باردار شدم. ان شاءالله که شما خیلی زود و به صورت طبیعی باردار م ...

قربونت گلم ان شاالله . خیلی برام دعاکنید کار هرروزم شده گریه ازطرفی هم میترسم....