2777
2789

سلام میخام ببینم چند نفر از افسردگی رنج‌میبرن و چند نفر سالم و خوشحالن 

تعداد رای : 56
نظرسنجی
بله (افسرده هستم)
37
66%
خیر (افسرده نیستم)
19
33%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی در بدترین شرایط میتونم حاله خودمو خوب کنم نه افسرده نیستم

انشالله ک همیشه همینطور باشه 

ولی دوست خوبم گاهی زندگی یه روهای ترسناکی داره ک وقتی باهاش روبرو میشی  از کنترلت خارج میشه

منم تا ۲ سال پیش شاد ترین دختر عالم بودم از نظر خودم 

تست هایی که برای مشخص کردن افسردگی بودن میگفتن افسرده، الان افسرده حساب میشه یا باید پیش روانشناس رفته باشی 

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

بابای من افسردگی شدیدداره درواقع اعصاب داره حالا جالبه اصلن شخص تندخویی بااین وجود نیس ولی دست خودش نیس وقتی اعصابش میریزه هم چشماش ازهدقه میزنه بیرون رنگ پوستش برمیگره کبودمیشه کلان به حدنابودی میرسه دکتر بهش قرصهای الپرازولام وچندین نوع دیگه داده چون بیماریش ارثی هس یعنی از پدربزرگم این بیماریو به ارث برده پدربزرگمم از پدرش 

پدرپدربزرگم خودشون بخاطر همین بیماری کشته

اون موقع چون زمان زیاد قدیم بوده دارویی نبوده خودشو ازبین برده