2777
2789
عنوان

دفع بلغمی نوزاد

308 بازدید | 46 پست

پسرم ۳ماهه هست

ماه اول یک کیلو ۵۰۰اضاف کرد، ماه دوم یک کیلو، ماه سوم ۸۰۰گرم

رفلاکس داره و اصلن خواب روز نداره، روزی یک یا دوبار دفع داره کمی بلغم همراهش هست

۳روزه غذام فقط برنج و گوشت، کدو سبز هست اما باز دفع بلغم داره

دکترش نوبت یک ماهه داده، هنوز یک ماه نشده ببرم دکتر یا صبر کنم؟

کدو سبز هم برا رفلاکس خوب نیست؟

خدایا امیدم فقط تویی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز از دکترت بپرس 

بگو بی بی کر براش بنویسه 

من دادم خیلی بهتر شد عااالیه 

قطره بی بی کر 

بزن نت ببین 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
سیب درختی هم مجاز نیستی؟ مرغ تست نکردی مرغ امن تره تا گوشت گوسفند کدو رو مطمئن نیستم آلرژی داشته ب ...

سیب درختی میخورم

ادویه زرردچوبه میزنم

خدایا امیدم فقط تویی...

اجیل و مغزیجات و تخمه هم بد هست من دخترم سه ماه و نیم هست همه رو حذف کردم هم کولیک داره هم رفلاکس خواب نداره اصلا الانم چند روزه شکمش ببخشید شل شده دکتر بردم چیزی نداد من شک دارم به دندان خودمم ۴ ماهگی دو تا دندان در اوردم چون خیلی بیقراری میکنه بزاق دهانش هم تیز شده دونه میزنه یکسره هم اب دهانش میریزه لباسش خیس میشه موهای من و خودش و میکشه گوشش و میکشه

عزیز از دکترت بپرس  بگو بی بی کر براش بنویسه  من دادم خیلی بهتر شد عااالیه  قطره ب ...

بچش خوب وزن گرفته رفلاکس فیزیولوژیک دارو تاثیر نداره دختر منم دارو نداد گفت مضره واسش تاثیرم نداره

اجیل و مغزیجات و تخمه هم بد هست من دخترم سه ماه و نیم هست همه رو حذف کردم هم کولیک داره هم رفلاکس خو ...

واقعا سیب هم آره؟

خب یعنی میوه هم هیچی نخورم

امروز صبح گردو خوردم

رژیمش خیلی سخت هست

خدایا امیدم فقط تویی...
اجیل و مغزیجات و تخمه هم بد هست من دخترم سه ماه و نیم هست همه رو حذف کردم هم کولیک داره هم رفلاکس خو ...

دلیل همه اینهایی که گفتی رفلاکس هست نه دندون 

ای لعنت بر رفلاکس که خیلی بچه ها رو اذیت میکنخ

بچش خوب وزن گرفته رفلاکس فیزیولوژیک دارو تاثیر نداره دختر منم دارو نداد گفت مضره واسش تاثیرم نداره

ولی بهم دارو داده چون خواب نداره، همش میجوشه تو گلو قورت میده

خدایا امیدم فقط تویی...
 آب سیب من از چهار ماهگی به خود بچه ام میدادم ...بهش میساخت عجیبه 

چقدر زود اصلا تا ۸ ماهگی مجاز نیستی ابمیوه بدی من زیر نظر متخصص تغذیه رو میخوام شروع کنم میگه ۴ ماه تمام فقط حریره بادام اونم از یک دونه بادام ۶ ماه تمام سوپ اونم با چند تا مواد و فرنی با شیر خشک شیر گاو هم زیر ۱۸ ماه اصلا نمیدی کم کم زیادش میکنی