میگه ابروتو برداشتی خرابی آرایش میکنی باور کنید ملایم آرایش میکنم اونم گاهی اوقات میگه خرابی 🤣 میگه برت دارم ببرم ی شهر دیگه ت ک خرابی ینی دلم میخواد بکشمش خیلی اذیتم کینه تاپیکامو بخونید چن وقت پیش سر هیچی کتکم زد مردم همه دستم و زیر چشم کبود بود تا دو روز پیش خودش خرابه عالمه من خبر دارم از کاراش بعد بمن میگه خراب
و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من اصلا باهاش درگیر نمیشم زیاده روی کنه چن تا تیکه میپرم بهش
ببین عزیزم توهم حرصش رو درمیاره حالا شاید حرف نزنی با رفتار جلوش این کارا بکنی غصه میخوره
اون مادره بدت رو نمیخواد بلد نیست چجوری باهات حرف بزنه
🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
ببین عزیزم توهم حرصش رو درمیاره حالا شاید حرف نزنی با رفتار جلوش این کارا بکنی غصه میخوره اون ...
ادعا داره بلده حرف بزنه :) ولی فقط منو می نونه کاری باهام کرد ک روز 13 بدر خودکشی کردم و چن روز بستری بودم! بابدترین قرص خاب ک سنگینه :) الان میگه چیکارت کردم هه تیکهاش قلبمو نابود میکنه
و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)