2777
2789
عنوان

سلام بابایی ، بیا بهت بگم چه جوری اومدی پیش ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14980 بازدید | 380 پست
اخی بالاخره آقا هادی بدنیا اومد خیلی خوشحال شدم، قدمش پر برکت باشه ایشالا، یه طور که یادتون بره چقد سختی کشیدین تا این گل پسر بیاد.
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدارو شکر.دخنرگلم گوشیمو انداخت تو ظرفشویی سوخت یه مدت بیخبر بودم.اما همش دلم اینجا بود .بازم خداروشکر خیلی خوشحال شدم
أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
خدارو شکر الهی که همیشه سالم باشه ان شاالله ان شاالله که خوشنام باشه همیشه بابای مهربون اقا هادی واسه نرگس من هم دعا کنین😭😭😭😭
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
سلام آقای ارتعاش امروز کل تاپیکتونو از اول تا آخر خوندم خیلی خوشحالم که شما هم بعد این همه انتظار به خواستتون رسیدین من همین جا تبریک ویژه خودمو به شما و خانومت اعلام میکم💐💐💐 انشاالله خدا براتون حفظش کنه آقا هادی رو 😊 فقط یه چیزیراسفندیا خیلی دوس داشتنین مث پسر شما😆
از تو چه پنهون که دلم بدجوری عاشقت شده.                            بدجوری آواره اون چشمای خوشگلت شده
خیلی خیلی ممنون بابای اقا هادی که به تاپیکم سر زدین و اون دعا رو واسم گذاشتین ان شاالله که همه مریضا شفا پیدا کنن به حق بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا که امروز روز شهادتشونه بازم سپاسگزارم از وقتی که واسم گذاشتین
 واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483
اسمشم خیلی زیباست ان شالله ا مام هادی دستشو بگیره خودشم گوگوله
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
وااااااااااااى ناااااااازى.مبارکتون باشه آقاى ارتعاش ایشالا زیر سایه پرمهر شما و مادر مهربونش قد بکشه و بزرگ شه.از طرف من دستاى کوچولوشو ببوسید.حیف که عادت ندارم صورت نى نى رو ببوسم وگرنه میگفتم ی ماچ آبدار رو لپاش
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍
شما مردا که اصلا نباید ببوسید.موهاى صورتتون پوستشو اذیت میکنه
خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍