2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته الان فیل،تر شده و باید از قبل میداشتی.کلا دانلودش، مشکل داره. اگه زیادی مهمه بگو برات بزنم:/

میشه برا منم بزنی؟؟

یکی هست خیلی رو مخه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
البته الان فیل،تر شده و باید از قبل میداشتی.کلا دانلودش، مشکل داره. اگه زیادی مهمه بگو برات بزنم:/

ميای خصوصی 

آخه شمارشو همه دارن ديگه اگه اینجا بگم 

سلام. اطلاعات هویتی مشترکین به همین راحتی قابل دستیابی نیست! برنامه های جانبی فقط در صورتی میتونن اطلاعات بدن که اون شماره قبلا تو یه سایتی جایی اطلاعات هویتی درستش رو وارد کرده باشه و اون سایت اطلاعات کاربراشو فروخته باشه یا جایی پخش کرده باشه وگرنه شما بری به خود اپراتورم بگی بهت هیچ اطلاعاتی نمیده!

نهایتا اگه خیلی کنجکاوی برو چک کن ببین تلگرامی واتس اپی چیزی داره که اطلاعات واقعیشو گذاشته باشه. اگه مزاحم داری و میخوای اصولی پیگیری کنی بهتره بری دفتر پیشخوان دولت و فرم پر کنی تا اپراتور وضعیت خط رو چک کنه و به شکایتت رسیدگی بشه.

https://simkhan.ir/Articles/چگونه-از-روی-شماره-موبایل-اسم-فرد-را-پیدا-کنیم-آیا-امکان-پذیره

دیگه خرید سیم کارت مثل قبل نیست simkhan.ir