2777
2789
عنوان

یه خانمی غروب تاپیک زده بود...

160 بازدید | 27 پست

سلام خانوما یه نفر غروبی تاپیک زده بود وای چیکارکنم ازدست بابام انقدر وراجه فک میزنه همش داره توی ماشین صحبت میکنه....من خیلی ناراحت شدم بخاطر ادبیاتی که راجب پدرش به کار برد هررررجقدرم یه وقتایی کار پدر مادر رومخ باشه نباید اینجور حرفایی بهشون زد بعد گفتم دلم برای بابات سوخت...اومده نوشته چرا شماها اتقدر بی درکید آخه؟؟؟؟جای من نیستین که.

من😐بی درک😐😐😐

بعدیکیم اومده ریپلای کرده که آره کامنت میبینی بهت توپیدن رد کن بره اینجا اکثرا بی درکن...

واقعا میخوام بدونم من آدم بی درکی هستم😐

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی درکی دیگه چند نفر باید بهت بگن تا متوجه بشی 

😂😂😂😂😂 

شوخی کردم عزیزم ناراحت نشی

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

واقعا شوکه شدم یعنی اشکالنداره آدم اینجوری راجب بزرگترش صحبت کنه؟من اونجا نبودم هراشتباهیم کرده باید بیادتوسایت عمومی بنویسه بابام وراجه...چهارتابچه میبینن میگن خب عیبنداره مام راجب بابامون اینجوری بگیم

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...

به نظرم شما خیلی هم مهربونی و با درک آخه کی درباره پدر ومادرش هرچند بد از این کلمات استفاده میکنه

خیلی بی ادب بوده دختره

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
واقعا شوکه شدم یعنی اشکالنداره آدم اینجوری راجب بزرگترش صحبت کنه؟من اونجا نبودم هراشتباهیم کرده باید ...

👍👍👍👍👍👍👍

وااای این چه طرز صحبت کردن درباره پدره😐😐

منم تعجب کردم خب ناراحت شدم گفتم دلم برای پدرت سوخت...نشسته توماشین براشون تعریف میکنه دخترشم بهش میگه وراج یکسره فک میزنه ازحرف منم ناراحت میشه

واقعا شوکه شدم یعنی اشکالنداره آدم اینجوری راجب بزرگترش صحبت کنه؟من اونجا نبودم هراشتباهیم کرده باید ...

با این جور آدم ها نباید دهن به دهن شد چون بزرگتر نمیفهمن

اینجا باید سر باشی همه جور ادمی هس

اره دیگه تعجب نمیکنم...من نمیگم‌پدرمادرا اشتباه نمیکنن اونام انسانن اما ادم باید یکم مراعات کنه

بی درکی دیگه چند نفر باید بهت بگن تا متوجه بشی  😂😂😂😂😂  شوخی کردم عزیزم ناراحت نش ...

قربونت😂😂😂واقعا یه لحظه فکرکردم هستم...بخدا آدم یه وقتایی بزرگتراش یه کارایی میکنن خیلی ناراحت میشه اما این طرز حرف زدن...

چه دل خجسته داری بیخیال بابا به پدرش اونجوری گفته به تو چی میخواسته بگه

اره میدونم کسی احترام پدرشو نگیره منی که یه آدم غریبه م هیچی دیگه...