2777
2789
بله عزیزم تاه هفته پیش زدبم اما شبیه ابله مرغون نیس 

واسه واکسن یک سالگی میگن ممکنه یکی از واکسن ها تازه یک هفته تا ده روز بعد تزریق واکسن خودشو با تب یا دون دون های قرمز پوستی نشون بده که حتما باید به دکتر مراجعه بشه

موقع تزریق واکسن بهتون نگفتن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واکسن زده خداکنه چیزمهمی نباشه استرس گرفتم ..مبگم شاید از کیک شکلاتی که امروز دادم یابادمجون آبگ ...

ممکنه از کیک باشه. حالا مراقبش باش  صبح ببرش دکتر

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان
احتمالا تب هم بکنه اما خفیف. به داروخانه هم بگی دارو میده. فقط حواست باشه به گلو و داخل دهنش نرسه. ا ...

ای واااای خدانکنه طفلی چقداسترس گرفتم کاش میبردمش دکتر 

نمیدونم فکر نمیکنم چون اگه خارش داشت گریه میکرد وبیقراری میکرد 

خوب شاید حساسیت فصلی باشه ببین امروز چی خورده شاید چیزی خورده شما متوجه نشدی توت فرنگی کیوی موز شیر گاو من دخترم یه شب بادام خورده بود بدنش پر از دونه شد از این مغز های سوپر مارکت 

عه واقعا خداکنه ازاون باشه 

اگه دیدی داره زیاد میشه فردا حتما ببر دکتر‌ انشاالله ک هیچی نیس نگران نباش

میشه برا رسیدن ب خواسته دلم یه صلوات مهمونم کنی... ❣اللهم صل علی محمد وآل محمد❣
آخی پسر من هشت ماهش بود کاکائو یکم خورد اینجوری شد یکم آب انار طبیعی بهش دادم فوری رفت همش .امشب بهش ...

اتفاقا پسرمنم امروز کیک شکلاتی خورده یکم شاید ازاونه ..نمیدونم ...باشه حتما شربت خاکشیرمیدم بهش 

ای واااای خدانکنه طفلی چقداسترس گرفتم کاش میبردمش دکتر 

استرس نگیر اصلا. بسپار به خدا اولا. دوما مادرشوهرم میگه شیره انگور خوبه یکم بخوره بچه. یا ببر دکتر عمومی یا عکس بگیر بده همسرت ببره داروخانه نشون بده دارو بگیره. 

شاید عوارض واکسنه. دختر من واکسن یک سالگیشو بهداشت زد گف ممکنه ی هفته دیگه روی بدنش دونه های قرمز بر ...

دقیقا 

بعد تزریق واکسن یک سالگی همینو میگن که اگه بروز کرد تب یا دونه های قرمز باید به پزشک مراجعه کنی هر چه سریعتر