2777
2789
عنوان

دختری که...

122 بازدید | 3 پست

دختری که" نه چون تو دختری براش معنی نداره" دختری که باور داره خودش میتونه به هرآنچه که دوست داره برسه، دختری که شخصیت مستقلی داره و خود ساخته هست قطعا جذاب تره 

دختری که برابری رو حق خودش میدونه دختری که برای رفاه خانوادش، تلاش میکنه تا به پدر و مادرش کمک کنه در شرایط اقتصادی، دختری که هدف های بزرگی داره و خودش رو کوچیک تر از مرد نمیدونه بلکه برابر میدونه. قطعا جذاب تره😇بیایم دخترانی باشیم قدرتمند هدف های بزرگ داشته باشیم به اهداف کوچیک اکتفا نکنیم و اون موقعست که هم به عنوان یک دختر قدرتمند شناخته میشیم و همچنین "برابری" رو به وجود میاریم.

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه بدی داره اونم معمولا تنها میمونن مثل خود من 

اشتباه میکنی تنها نمیتونن وقتی به عنوان یه فرد موفق توی جامعه شناخته بشن قطعا که علاوه بر موفقیت خودشون افرادی دیگه رو هم حمایت میکنن و پدر و مادر همه به چنین دختر قدرتمندشون افتخار میکنن. این حس خیلی قشنگیه حتی فک کردنش هم فرد رو به وجد میاره چه برسه به انجامش حالا اگر انجامش بدیم چه شود.

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉