2777
2789

اندازه شو میگید،چند ساعت یکبار بهش چقدر بدم؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

برا ما تو  دو تا قاشق آب  حل میکردن میزدن پشت گوش نوزاد ، نمیدادن بخوره . 

بعد میذاشتنش زیر دستگاه 

نمیدونم چقدر صحت داشت ولی بعد ک میزد زودتر میومدپایین زردیش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اندازه نصف استکان کمتر هرروز بهش بده خیلی شیرینش نکنی اگه خودت بچتو شیر میدی خودتم روزی یک لیوان بخو ...

نصف استکان آب چقدر ترنجبین بریزم توش؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
برا ما تو  دو تا قاشق آب  حل میکردن میزدن پشت گوش نوزاد ، نمیدادن بخوره .   بعد ...

من دو تا بچم باقلایی و فاویسم بودن و تا چندین روز بیمارستان بستری میشدن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من دو تا بچم باقلایی و فاویسم بودن و تا چندین روز بیمارستان بستری میشدن 

چه سخت‌من‌دیروز ازمایش دادم ۹/۹بود دکترشم تعطیلع نیست ببرمش موندم‌چیکار کنم

نصف استکان آب چقدر ترنجبین بریزم توش؟

اندازه یک ق مربا خوری ترنجبین تو یک لیوان آب بجوشون بعد دیدی کمی تبخیر رفت خوبه ترنجبین باعث میشه بچه شکمش کار کنه و یه جورایی زردی از بدنش خارج بشه

اندازه یک ق مربا خوری ترنجبین تو یک لیوان آب بجوشون بعد دیدی کمی تبخیر رفت خوبه ترنجبین باعث میشه بچ ...

مرباخوری بزرگتر از ق غ خوریه؟

من به بچه هام میدادم  یه قاشق چایخوری بریز تو استکان کوچیک نصف ابجوش بریز بعد باید از پارچه تم ...

مرسی عزیز

مرسی عزیز

هم اروم میکنه معدشو تمیز میکنه     زردی بمرور ازبین میبره 

الان دیگه گسی دیگه نمیده

ولی شیر خش وترنجبین  ما برای بچه هامون میدادیم 

اگه پسر بود بیشتر میدادیم دختر بود هفته ای یه یکبار 

ترنجبین برای   اروم شدن بچه وشیرخش  برای زردی 

بچه بدنیا می اومد مادربزرگم کمی کره با شکر قاطی میکرد   میداد تا شکم بچه کار کنه  ومدفوع سیاه از بین بره الان دیگه اینارو مادرهای الان قبول ندارن 

بعداز زایمان تا چند روز کاچی میدادن     

اون موقع ها مادرهایی که پسته زیاد میخوردن بچه هاشون زردی داشتن الان همه ی نوزادها زردی دارن   دیگه کسی حرف مادر بزرگهارو گوش نمیکنن

هم اروم میکنه معدشو تمیز میکنه     زردی بمرور ازبین میبره  الان دیگه گسی دیگه نمیده ...

اره منم بچه اولم بهش ترنجبین دادم نگرفت ولی به این ندادم گرفت قدیمیا ی چیزایی میدونستن الان‌همه چیو به مسخره میگیرن