2777
2789
عنوان

شوهراتون با شما چقدر صمیمی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ سال دوست بودیم و هم صنف و پروژه های مشترک زیادی با هم داشتیم .. پروژه در شهرستان و خارج از کشور ک ...

تو دوستی اکثرا پسرها وابسته میشن البته من منظورم اون هایی هس که میان خواستگاری نه برای تفریح بخواد ولی سنتی این طوری نیس

تو دوستی اکثرا پسرها وابسته میشن البته من منظورم اون هایی هس که میان خواستگاری نه برای تفریح بخواد و ...

من به شخصه با دوستی بلند مدت و طولانی موافق نیستم .‌. اغلب پسر جا میزنه و جذابیت افراد برای هم از بین میره و غالباً درگیر کلی مسائل ریز و درشتی میشن طرفین .. من اصلاً قصد ازدواج نداشتم .. همسرم هم همینطور .. شرط دوستی و ادامه ی رابطه هم فقط این بود که ایشون وارد وادی ازدواج نشن .. به همین دلیل این همه سال طول کشید . درستش این هست که بعد از ۶ماه تکلیف رابطه مشخص بشه .. یعنی اگر هدف ازدواج هست پسر باید پا پیش بزاره . ،❤️

دوست بودین یا سنتی؟

پسر خاله ام هست عاشق شدیم  اتفاقا خانواده راضی نبودن 

کلا همسرم اخلاقش اینطوره میگم که مغرور درد هاش مشکلاتش با کسی در میان نمیزاره منم چند بار دلخور شدم بهش گفتم من ومحرم نمیدونی گفت نه نمیخوام ناراحت بشی و فکرت درگیر بشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من به شخصه با دوستی بلند مدت و طولانی موافق نیستم .‌. اغلب پسر جا میزنه و جذابیت افراد برای هم از بی ...

دقیقا من هم شش ماه فقط باید وقت داد قربانه خدا بدم ۲۷ سال دارم هرکسی به زندگیم اومد سه روز تداوم نداشت چونکه قصرش دوستی بود دید از من نمی تونه سواستفاده کنه یا من کشیدم کنار یا اونها کشیدن کنار

دقیقا من هم شش ماه فقط باید وقت داد قربانه خدا بدم ۲۷ سال دارم هرکسی به زندگیم اومد سه روز تداوم ندا ...

بله متأسفانه اکثریت آقایون در ارتباط هدف جدی ندارند . اما یک نکته رو هم حواست باشه : 

از همون ابتدا نباید طوری برخورد کنی که به نظر اون پسر بیاد که باید باهات ازدواج کنه .. متوجه هستی؟ یعنی باید طوری خاص،دوست داشتنی و منحصر به فرد باشی که اون پسر با خودش بگه بهتر از این پیدا نمیکنم .. در شروع رابطه از طرف نخواه جدی به ارتباطتون نگاه کنه .. چون اون فرد حتی شمارو درست نمی‌شناسه !  

بله متأسفانه اکثریت آقایون در ارتباط هدف جدی ندارند . اما یک نکته رو هم حواست باشه :  از همون ...

والله دختر خاله من اون طوری کرد دوستم هم اون طوری کرد جواب داد راستش رو بخوایین من نمی تونم خودم رو بازیچه این واون کنم این اخلاقه من این طوریه حالا خوب دیرم ما هیج نگفتیم اون طرف هیچ نگفت سالیان سال یا ماها ادامه داد به نظره من اونیکه قصرش ازدواج باشه میگه اول خوب اگه هم خوشش نیومد ادامه نمیده بخدا اوایل رمضان بود یع پسری لود گفت من نمی شناسم باید صحبت کنیم فرداش می دونی چی گفت بهم‌ گفت من شیر می خوام وایع خاطره همین میگم پسر بابد بگم ازدواج هنوز اونیکه میگه ازدواج نمیگیره چه برسه بگه هنوز هم رو بشناسیم والله من تجربه برام ثابت کرده این حرف رو این رو از همه دحنرها هم شنیدم بزار یه چیز بگم دختر اگه خوب هم باشه پسر ازاول قصدش ازدواج نباشه نمیگیره من تجربه دارم خودم با یکی هفت سال دوست بودم توهمه دوست عام هم دیدم بخدا ۸۰ درصد موقعه پسریکه میگم آشنا بشیم هنوز اون قصدش ازدواح نیست هیچ موقعه هم به ازدواج تبدیل نمیشه چونکه ازاول نبود ازدواج اپیکور جان من دیدم میگم تجربه دارم سر خودم حرفی نمی زنم