2777
2789
عنوان

شوهرم از دیشب باهام دعوا داره!

459 بازدید | 15 پست

من علاقه زیادی ب آرایشگری دارم وچندتا از کلاس هاشو رفتم اونم ب زور و گریه .شوهرم نمیزاشت و همش سرکوفتم میزد و منت میداد.خواستم رانندگی یاد بگیرم اولش گفت برو بعد ک رفتم کلی غر و سرکوفت میزد و ماشینی ک با پول طلاهام خریده بود رو نمیداد ک تو نمیتونی باورتون میشه شوهرم فقط استرس بود کنارم تو هر کاری میگفت ک تو نمیتونی.بعد پول خرج رو بزور میده در صورتی درآمدش خوبه یعنی مثل گداها پول میده با یه بچه.وضع زندگیمو دیدم گفتم برم جایی مشغول کار بشم رفتم پیش دوستم و دارم کار میکنم از روزی ۱۰ تومن شده ۳۰ و امروزم مشتری میکاپ ،شبنیون دارم و استرس گرفتم .شوهرم از دیشب سرم غر میزنه و بهونه میگیره شام نداری،خونت کثیفه،مهمون میخواد بیاد همش یکاری میکنه منصرف بشم.من ۶ صبح بلند میشم میرم آماده میشم،آشپزخونمو مرتب میکنم صبحانه میدم بچمو مهد میزارم بعد باشگاه میرم میام خونه ناهار میزارم دوباره میرم دنبال بچم ظهر ناهار میدم میرم آرایشگاه تا ۷شب بعد خرید میکنم میام خونه شام میپزم.

گوشوارمو فروختم وسایل گرفتم تا بتونم کار کنم.شوهرم فقط غر میزنه سرم.فقط با من اینجوریه ولی خواهر و مادرشو فقط تشویق میکنه صبح هم گریمو در اورد رفت مهمونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد کار میکنی.خسته نباشی عزیزم❤

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

محلش نذار باهمچین شوهری بهتره مستقل باشی در اینده راحت باشی هرچقدر میتووونی پیشرفت کن

ولی یه ریال پولتو بهش ندی

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

گوشوارمو فروختم وسایل گرفتم تا بتونم کار کنم.شوهرم فقط غر میزنه سرم.فقط با من اینجوریه ولی خواهر و م ...

چون همیشه خونه بودی

هنوز  نتونسته هضم کنه که سرکار میری

گریه چرا .... کم کم عادت میکنه اصلا خودتو نباز❤

صبـور باشیم🌸🍃گـاهـی باید از میان بدترین روزهای زندگی عبورکنیم تا به بهترین‌هایش برسیم‌🌸🍃

خسته نباشی دختر 😍چه جوونی داری منکه مجردم انرژی تو رو ندارم ماشالا برا خودت اسفند دود کن 

و اینکه خواستم بگم سعی کن یکم طاقت بیاری و یه مدت وقت بذار یه کار هنری یاد بگیری تو خونه انجام بدی و مثلا بذاری اینستا بفروشی 

که هم تو خونت باشی هم شوهرت بهونه نگیره 

بعدم همیشه پولاتو یه جا پس انداز کن که شوهرتم نفهمه 

با پولي كه به اين زحمت و خون به جيگري بدست مياري خرج خونه نكن خريد خونه پا مرده پس انداز كن گوشوارتو بخري 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

رفتارش به خاطر اینه که میدونه خیلی ازش بهتر و زرنگتری. میترسه اگه دستت تو جیب خودت باشه و توی اجتماع باشی دیگه واقعا چیزی نداشته باشه که بخوای باهاش بمونی. اشتباه کردی طلاهاتو بهش دادی الان دیگه اونو بیخیال شو. رابطتت رو از لحاظ عاطفی بهتر کن ولی در عین حال اگه از وضع خونه ایراد میگیره بگو نوکر که نداریم خودت پاشو جمع کن. مگه شریک این زندگی نیستی؟ حداقل یه مسیر بچه رو بده ببره یا بیاره یا سرویس بگیره و اگه انجام نمیده تو هم مرتب به روش بیار. بگو ماشین ندارم وظیفه توئه. توقعاتت رو ببر بالا پول بخواه. خودش کم کم درست میشه.

از درون باید باور کنی نه از لحاظ شرعی، نه قانونی و نه عرفی بدهکارش نیستی.

با خرابات نشینان ز کرامات ملاف... هر سخن وقتی و هر نکته مکانی دارد