2777
2789
عنوان

کی بچش از این ویروس جدیدها استفراغ داره گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 34 پست

من بچم ۳ روز اسهال شد اسهال ک خوب شد سرفه و تب و آبریزش گرفت

چیه  ویروسش؟

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه استفراغش زیاده ببرش دکتر

حتما دکتر مخصوص کودکان ببرش

من دخترم نزدیک 5 سالشه درد دل و تب کرد دکتر خودش نبود بردمش دکتر معمولی (البته دکتر برای آدم بزرگا ها خیلی خوب بود) یه داروی آنتی بیوتیک داد که تو سرمش زدند

فرداش چون بچم ضعیف بوده و اون آنتی بیوتیک قوی بوده

تمام لثه هاش متورم و قرمز ، لب هاش پر از دونه هایی شبیه زخم و ربونش هم زخم شد

از 2 نفر پرسیدم گفتند به خاطر اون انتی بیوتیک قوی بوده به بچه نباید میداده برای آدم بزرگ هاست

حالا یک هفته اس بچم درد می بره غذاهاش رو مثل نوزاد 6 ماهه حریره می کنم که فقط قورت بده 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
اگه استفراغش زیاده ببرش دکتر حتما دکتر مخصوص کودکان ببرش من دخترم نزدیک 5 سالشه درد دل و تب کرد ...

الهی به حق این روز عزیز شفای عاجل برای همه بیمارها😭

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️

منم بچه هام و بچه خواهرم گرفتن

دیروز دکتر امپول تهوع داد و ازیترو مایسین 

یه پودر پروبیوتیک هم داد تو ابمیوه یا ماست حل کنم بخورن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
الهی به حق این روز عزیز شفای عاجل برای همه بیمارها😭

ممنون عزیزم

همه حرفم این بود اگه حالش خوب نیس ببرش دکتر اما حتما متخصص کودکان باشه

که دوز داروش قوی نباشه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
من بچم ۳ روز اسهال شد اسهال ک خوب شد سرفه و تب و آبریزش گرفت چیه  ویروسش؟

آره دقیقا بچع های منم همینن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم بچه هام و بچه خواهرم گرفتن دیروز دکتر امپول تهوع داد و ازیترو مایسین  یه پودر پروبیوتیک ه ...

الان بهترن؟ 

هیچی تو خونه بهشون ندادین درمان خونگی منظورمه

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️