2777
2789
عنوان

مسئله سن در ازدواج

232 بازدید | 19 پست

چقدر خوبه که هرکسی تو رده سنی خودش کیسش رو انتخاب کنه.مثلا یه مرد سی و خورده ای ساله نره خاستگاری دختر هیجده ساله.واقعا نمیدونم چرا این مورد سن متاسفانه یه جورایی شده کلاس گذاشتن.دیدم خانواده هایی که پسرشون چهل سالشه اگه یه دختر بیست ساله عروسشون بشه خیلی خوشحالن از این موضوع.اون آقای دهه شصتی اگه با یه دختر دهه شصتی ازدواج کنه اینجوری حق ازدواج از اون دختر هم‌گرفته نمیشه.میرن دختر کم سن میبرن و دخترای سن مناسب ازدواج مجرد میمونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب وقتی دو طرف راضین دیگه چه مشکلی داره

مشکلش رو گفتم‌عزیزم.بعدشم اون دختر اگه به انتخاب خودش این کیس رو پسندیده باشه(نه اجبار که بحثش جداست)شاید موقع ۲۰سالگیش و چهل سالگی همسرش که هردو جوونن زیاد اختلاف به چشمش نیاد اما وقتی میشه یه زن چهل ساله باید کنار یه مرد شصت ساله باشه.یعنی میان سالی رو با یه شصت ساله بگذرونه

دقیقا همینه عزیزم طرف خودش ۳۰ سالشه دنبال دختر ۱۸ ساله اس نهایت میگه ۲۰ سال خو مشکل از دخترای کم سنم ...

شاید چون دخترای کم سن شرایط مالی رو میبینن نرم میشن برای تصمیم گیری.بلاخره ی پسر سی ساله شرایطش از بیست ساله بهتره

مشکلش رو گفتم‌عزیزم.بعدشم اون دختر اگه به انتخاب خودش این کیس رو پسندیده باشه(نه اجبار که بحثش جداست ...

اره خب هر چیزی یه روش نرمال داره مثل اختلاف سنی تو ازدواج یا مثلا من شاید ازدواج با کسی تو شهر دیگه رو برای خودم نپسندم ولی خیلیا قبول میکنن و با وجود سختیاش راضین در کل از زندگیشون چون فکر میکن چیزی که به دست اوردن مهم تر از چیزیه که از دست دادن 

برای همین خیلیم مخالف این اختلاف سنی نیستم میگم وقتی ازدواج اتفاق میفته یعنی طبق نیازاشون دو طرف پذیرفتن این شرایط رو

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم
شاید چون دخترای کم سن شرایط مالی رو میبینن نرم میشن برای تصمیم گیری.بلاخره ی پسر سی ساله شرایطش از ب ...

ببین عمه خود من الان چهل و شبش بکر کنم باشه شوهرش نزدیکه ۶۰ حالا اونوقت قدیم اینجور بود الان ی تابلویی هستن ک نگو تازه با هرکی تو فامیل دعواش میشه اولین چیزی ک میگن میشه مسخره کردن سن شوهرش 

اره خب هر چیزی یه روش نرمال داره مثل اختلاف سنی تو ازدواج یا مثلا من شاید ازدواج با کسی تو شهر دیگه ...

درسته من مشکلی که توش دیدم مجرد موندن دخترای سن بالاست.تو اقواممون خیلی دیدم طرف چهل سالشه دنبالدختر بیستو خورده ای هست.حتی یه مورد خیلیییی عالی از همه لحاظ معرفی کردم ک سی و خورده ای بود اما گفت نه سنش زیاده!!!!یا یکی از فامیلا عروسش شونزده ساله بود وقتی از عروسش میپرسیدی اولین ویژگی از سنش میگفت!انگار که یه ویژگیه مثبته.هرچند الان همون شونزده ساله دیوونش کرده