2777
2789

تایپیک آخرم رو بخونین 

هر چی سرچ کردم هیچی جوابی نگرفتم 

تماس هم گرفتن جوابی داده نشد ؟

الان من چع کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم برات واجب نیست بدی.االبته گفتن اگه بعدا توانش رو داشتی  بدی بهتره.الان که نداری اشکال ندار ...

ممنون فک کردم از خودتون گفتین 

لطف کردین انشالله اولین پولی که دستم بیاد فطریه رو کنار بزارم 

ممنون فک کردم از خودتون گفتین  لطف کردین انشالله اولین پولی که دستم بیاد فطریه رو کنار بزارم&n ...

انشالله .توکل بخدا کن.

گلم سوره ی واقعه رو هم بخون .انشالله گشایشی میشه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!

اسی لایکم کن تا شماره مذجع تقلید رو برات بیارم

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼

♥️در تاپیکهای ختم صلوات لطفا منو تک کنید♥️🌼گروه ختم قرآن و چله و‌نماز داریم تو واتساپ اگه دوست داشتید درخواست دوستی بدید🌼♥️شرط ورود به گروه ما فعال بودنه♥️🌼خانمهای روشن فکر لطفا ریپ نزنید 🌼
ممنون فک کردم از خودتون گفتین  لطف کردین انشالله اولین پولی که دستم بیاد فطریه رو کنار بزارم&n ...

سلام عید برشما هم مبارک /دراین شرایط به اندازه فطرخ یک نفر بگذارید و بعد از بزرگ خانواده تا کوچیک به هم دیگه بدید وبعد اون پول رو بزارید کنار و در اولین فرصت رد کنید و به نیازمند بدید. 

دیگه هم نیازی نیست مابقیع را بعدا.پرداخت کنید. 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر 🌱آرام تراز آهو بی باک ترم از شیر/هرلحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر 🌱رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر                           (اللهم عجل لولیک الفرج. اللهم عجل لولیک الفرج)