مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم شوهرم قبلا شبا موقع خواب صدا از دیوار درمیومد از این درنمیومد ولی جدیدا تا خود صبح خروپف میکنه وزنش هم رفته بالا ۱۰۶ کیلو احتمال میدم شاید به خاطر وزنش باشه آخه اگه انحراف بینی بود خب قبلا هم باید خر و پف میکرد
عجب ببخشید چندتا سوال دارم میگم چقدر شد هزینه عمل انحراف بینیش؟ با دفترچه؟ چندروز طول کشید خوب بش ...
خواهش میکنم..عملش واسه ده سال پیش بود هزینشو دقیق یادم نیست ولی ازاون موقعی ک عمل کرد تنفسش بدترشد حساسیت فصلی گرفت پلیپ اورد بینیش خروپفشم ک نگم برات افتضاح...خب داداش من بیمارستان دولتی عمل کرد خوب عملش نکردن بعد عملش به دکترش گفت خوب نشده دکترش گفت باید هم زیبایی عمل میکردی هم درمانی اینارو بعد عمل گفت..درکل اصلا راضی نیست ..تقریبا ده روز خونه بود تاخوب شه بره سرکار.