2777
2789
عنوان

کسی خروپفش رو درمان کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 60 پست
عججب

بخدا حالا مقالشو پیدا کنم میزارم بخونی الان حسش نیست بگردم😑

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجب یه نفر پیدا شد تجربه درمان داشته باشه مرسی

ما مسافرت رفتیم چندتا مردای فامیل خروپف میکردن

وای اونو آروم میکردی اون یکی خروپف میکرد 

هرکی بالشت شوهرشو درست میکرد باز خروپف میکردن🤣

چه عجب یه نفر پیدا شد تجربه درمان داشته باشه مرسی

لاغر کردن خییییلی کمک میکنه ، من برادرشوهرم حدود ۱۳۰ کیلو بود خانوادش دوست نداشتن کنارش بخوابن انقدر خروپف میکرد ....الان شده ۸۰ کیلو ،دیگه نمیکنه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
مطمنی؟؟؟ من فک کنم از قدیم اینجوری بودما بلغم دقیقا چکار میکنه که باعث بشه من خروپف کنم؟!

یکی از علائم طبع افراد بلغمی ،

خرو پف هستش

بلغم یعنی سردو تر

بدنشان زود سر ما میخوره و...

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
ما مسافرت رفتیم چندتا مردای فامیل خروپف میکردن وای اونو آروم میکردی اون یکی خروپف میکرد  هرکی ...

سمفونی

کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.
لاغر کردن خییییلی کمک میکنه ، من برادرشوهرم حدود ۱۳۰ کیلو بود خانوادش دوست نداشتن کنارش بخوابن انقدر ...

چ جالب

اره احتمال داره دکترگوش حلق بینی برو معاینه بشی بهتر نتیجه میگیری

منم میگم شاید از انحراف بینیم نباشه

داداشت چاق نیست؟ لوزه هاش بزرگ نیست؟

نه لوزه هاش بزرگ نیست .. اظافه وزن داره ..

عجب

ببخشید چندتا سوال دارم

میگم چقدر شد هزینه عمل انحراف بینیش؟ با دفترچه؟

چندروز طول کشید خوب بشه؟

الان بینیش ضعیف تر نشده نسبت به قبل؟ مثلا خدای نکرده ضربه بخوره مثل قبل مقاومه؟

راضیه از عمل؟ تنفسش بهتر شده؟ مشکلی داشته که بعد عمل رفع شده باشه؟

منم شوهرم قبلا شبا موقع خواب صدا از دیوار درمیومد از این درنمیومد ولی جدیدا تا خود صبح خروپف میکنه وزنش هم رفته بالا ۱۰۶ کیلو احتمال میدم شاید به خاطر وزنش باشه آخه اگه انحراف بینی بود خب قبلا هم باید خر و پف میکرد 

منم شوهرم قبلا شبا موقع خواب صدا از دیوار درمیومد از این درنمیومد ولی جدیدا تا خود صبح خروپف میکنه و ...

اها مرسی

کاهش وزن چقد مزایا داره

خیلی سخته تحمل خروپف یکی دیگه؟

عجب ببخشید چندتا سوال دارم میگم چقدر شد هزینه عمل انحراف بینیش؟ با دفترچه؟ چندروز طول کشید خوب بش ...

خواهش میکنم..عملش واسه ده سال پیش بود هزینشو دقیق یادم نیست ولی ازاون موقعی ک عمل کرد تنفسش بدترشد حساسیت فصلی گرفت پلیپ اورد بینیش خروپفشم ک نگم برات افتضاح...خب داداش من بیمارستان دولتی عمل کرد خوب عملش نکردن بعد عملش به دکترش گفت خوب نشده دکترش گفت باید هم زیبایی عمل میکردی هم درمانی اینارو بعد عمل گفت..درکل اصلا راضی نیست ..تقریبا ده روز خونه بود تاخوب شه بره سرکار.

خواهش میکنم..عملش واسه ده سال پیش بود هزینشو دقیق یادم نیست ولی ازاون موقعی ک عمل کرد تنفسش بدترشد ح ...

یا خدااا

ممنون