2777
2789
عنوان

مامان های عزیز چه پوشکی بخرم؟

46 بازدید | 10 پست

سلام مادران عزیز.. من میخوام واسه تو راهیم پوشک بخرم.. مولفیکس الان هم کیفیتش خوبه؟؟؟ 

کوکومی  و مرسی هم اگه تجربه دارید و راضی هستید میشه نظر بدید.. بی نهایت ممنونم.. 

میگن پوشک قراره خیلی گرون شه زودتر بخرم

مولفیکس،مای بی بی، بی بی کینگ،کوکومی هم خوبه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

پسر من به مولفیکس حساسیت داشت که ربطی به کیفیت پوشک نداره بعضی از بچه ها پوستشون  حساسه

مرسی برای هر دو شون استفاده کردم و راضی بودم

کوکومی زیاد جالب نیست

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بار اول مای بیبی میگرفتم

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉

پوشک گرون شد دیگه‌..مولفیکس یه مدل تعدادبالا داره .روش نوشته اقتصاذی یه طرح سکه هم داره رو بسته داره.

اونا قیمتش مناسب تره...

بی بی کینگ هم عالیه ‌‌‌‌و قیمت مناسب

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
ممنونم عزیزم. براتون سوره کوثر هم خوندم.. 

قربونت..

پسر من به مولفیکس حساسیت داشت که ربطی به کیفیت پوشک نداره بعضی از بچه ها پوستشون  حساسه مرسی ب ...

ممنونم گلم.. منم مرسی واسه پسرم استفاده میکردم راضی بودم اما بعدش خورد به تحریم و کیفیتش خیلی اومد پایین.. دیگه پسرم رو از پوشک گرفتم. 

الان موندم چی بخرم واسه دخترم. 

پوشک گرون شد دیگه‌..مولفیکس یه مدل تعدادبالا داره .روش نوشته اقتصاذی یه طرح سکه هم داره رو بسته داره ...

دوباره قراره گرون شه.. هر بسته میگن حدود شصت تومن میخوادگرون بشه. 

مرسی عزیزم از راهنمایی تون

ممنونم گلم.. منم مرسی واسه پسرم استفاده میکردم راضی بودم اما بعدش خورد به تحریم و کیفیتش خیلی اومد پ ...

عزیزم دخترا پوستشون حساس تره ب نظرم یک بسته مولفیکس بگیر براش ولی تا یادمه مرسی حساسیت زا نبوده 

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی