2777
2789
عنوان

رابطه دوساله نامزدی

376 بازدید | 19 پست

میخوام از رابطه دوسالم بگم یجورایی نامزد ک خانواده هامون در جریان بودن 

ماهای اول انگار راضی بودن بعدش فهمیدم خالش دوروعه با خالش دعوام شد خانوادشم مادرش ب خاطر خالش باهام دعوا کرد خانواده منم گفتن دیگه ولش کنم ولی نشد الان دوسال گذشته حس میکنم از اول اشتباه بوده نباید میومد تو زندگیم حس میکنم از اولش منو نمیخاس ک ی قدم جلو نیومده هر وق گفتم گفته پول ندارم بیام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوساله باهاشی با خالشم دعوات شده؟اصلا چه لزومی داره با خالش تو این مدت کم اشنا بشی که تازه دعواتونم بشه.بعدم خالش چه ربطی به خودش داره.والا ما دوساله باهمیم میگه با مامانم حرف بزن گوشی بدم بهش میگم نه زوده

به خالشون چیکار دارین این نه یکی دیگه مگه زندگی مشترک خاله زنک بازی باید حدود و خط قرمز خودت و زندگی ...

باخالش حرف میزد گوشی رواسپیکر بود دیدم پشت خانوادم حرفای زشتی میزنه و منو میکه ک ولش کن گم شه خالش ب منم میکف اونو ول کنم

کلا به نظرم بیخیالش شو.فامیلی هیچ وقت از اولم به درد نمیخورد

بیخیالش میشم اون نمیذاره برم کلافازش معلوم نیس تموم میکنم باهاش میخام برم بیرون بعده چن روز میبینم سر راهم سبز شد انقد ابرو ریزی میکنه اخر سوار ماشین میشم نشم ادم میکشه 

منم یه همچین رابطه ای داشتم سه سال زندگیم رفت واقعا 

همش گفت پول ندارم پول ندارم منم گفته بودم بابای من اونقدری داره که بتونه کمکمون کنه تو بیا نامزد بشیم بعد کارکن نیومد منم انداختمش سطل زباله

کاربری سوم🙂🙃
منم یه همچین رابطه ای داشتم سه سال زندگیم رفت واقعا  همش گفت پول ندارم پول ندارم منم گفته بودم ...

مشکل بزرگ‌تر اینه میگم برو نمیره میرم میاد دمه خونه وایمیسته تکلیفش باخودشم معلوم نیس هزارتا فکر میاد ب ذهنم