2777
2789
عنوان

اینقد دوس دارم گوشواره طلا داشته باشم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 46 پست
بیا بده ب من ثواب میکنی🤣👐🏿

نه بابا النگو خوب نیس، از من بشنو، باور کن خجالت میکشم این النگوها تو دسته، ولی خوب زورم میاد بدون دلیل بفروشمشون خیلی ضرره. اون زمان که خریدم اگه عقل الانو داشتم اصلا نمیخریدمشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من مطمئنم تا قبل شهریور پولش روخدا برات از یه راهی که فکرشو نمیکنی میرسونه وهمین گوشواره رومیخ ...

گلم لطفاً به منم میتونید حستونو بگید؟درمورد محیط کارم.کارمنددولتم نمی‌دونم بمونم اینجا که خونه سازمانی دادن یا برم شهر دیگه ای که اعلام نیاز کردن و پستش بالاتره 

حخخ کی گفته خزه الان دیگ هرکی هرکی نمیتونه طلا داشته باشه قیمتا نجومیه

ولی خداییش خزه، خودم همش فکر میکنم مثل این زنای پاکستانی هستم. تازگی همش مانتوهام استیناشون کوتاهه بدتر دیگه میرم بیرون خجالت میکشم. 

گلم لطفاً به منم میتونید حستونو بگید؟درمورد محیط کارم.کارمنددولتم نمی‌دونم بمونم اینجا که خونه سازما ...

عزیزم به خدا توکل کن ببین‌قلب خودت تمایلش به چیه  من اگه بودم به خداتوکل میکردم ومیرفتم جای جدید که پستش بالاتره ☺️❤️🙏

عزیزم به خدا توکل کن ببین‌قلب خودت تمایلش به چیه  من اگه بودم به خداتوکل میکردم ومیرفتم جای جدی ...

ممنونم عزیزم.واقعیتش شهر دیگه خونه نمی‌دن بهم میگن خالی نداریم به جایش پست بالاتر میدن.اینجا راحتم خونه بزرگ و خوبی دادن.واقعا دودلم.خدا خودش کمک کنه.