setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان خانومایی که ای وی اف کردن بیان لطفا 180 بازدید | 18 پست همسرتون چند روز قبل از پانکچر انزال نداشت؟ یادم رفت از دکتر بپرسم. خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1401/02/12 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 شنبه پانکچر دارم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20366 ۳روز خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
مانکن_پولدار عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 3957 به سلامتی عزیزم😍 ان شاء الله موفقیت آمیز باشهمیشه بگی کجا قراره آی وی اف کنی؟ منم دنبال یجای خوبم برم آی وی اعف برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 به سلامتی عزیزم😍 ان شاء الله موفقیت آمیز باشه میشه بگی کجا قراره آی وی اف کنی؟ منم دنبال یجای خوبم ... فدات عزیزم بیمارستان بهمن خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ۳روز یعنی از چهارشنبه دیگه انزال نداشته باشه؟؟ خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
مانکن_پولدار عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 3957 فدات عزیزم بیمارستان بهمن میشه بگی هزینه آی وی اف چقدره اونجا؟ و اسم دکترتون رو بگید برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20366 یعنی از چهارشنبه دیگه انزال نداشته باشه؟؟ بله معمولا میگن ۳تا ۵روز خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
Elina53 عضویت: 1393/04/30 تعداد پست: 5756 ۳روز 🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 میشه بگی هزینه آی وی اف چقدره اونجا؟ و اسم دکترتون رو بگید عزیزم تازه شنبه پانکچر دارم تا الان داروها حدود 10 تومنی شده . دکتر سهیلا عارفی خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 بله معمولا میگن ۳تا ۵روز ممنون خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 ۳روز ممنون خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 میشه بگی هزینه آی وی اف چقدره اونجا؟ و اسم دکترتون رو بگید البته ازمایشات و عکس رنگی رو قبل از عید انجام دادم که اوناهم حدود 5 شده با هزینه رفت و امد و داروهای تقویتی خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
مانکن_پولدار عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 3957 البته ازمایشات و عکس رنگی رو قبل از عید انجام دادم که اوناهم حدود 5 شده با هزینه رفت و امد و داروهای ... عزیزم ان شاء الله موفقیت آمیز باشه 😍😍😍 الهی آمین😍 برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عزیزم ان شاء الله موفقیت آمیز باشه 😍😍😍 الهی آمین😍 ممنون خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.