2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین لطفا+عکس🌱🌹😇

160 بازدید | 15 پست

خانومایی ک حجاب خیلی پوشیده ای ندارین اگه بهتون بگن یه ماشین اخرین سیستم یه حساب بانکی با پول بینهایت یه خونه فوق لاکچری با دیزاینی ک خودتون تایین میکنین یه زندگی پر از رفاه و پر از آرااامش میدیم ولی در عوض باید حجابتون درست باشه مثلا ن در حد چادر (اگه باشه ک عالیه) ولی در حد حجاب این خانم تو عکس حاضرین پای این معامله رو امضا کنین ؟؟ 

دلیل نمیخوام فقط بگین اره یا ن فقط میخوام یه اماری دستم باشه بعد یه نتیجه ای حاصل شه

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه طرفو دوس داشته باشم اره

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

نه

خودمو

هویتمو

شخصیت مستقل انسانیمو

به پول نمیفروشم

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

اره 

من خودم تیپ معمولی و پوشیده ای دارم مثه این عکس 

ولی اگه با حجابم نبود ب نظرم قبول میکردم 

حجاب چیز بدی نیست باید عقایدتتون و عوض کنید 

فقط اگه فقط ب خاطر این پول و اینا بخوای ب احبار حجاب داشته باشی ازش زده میشی

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

نه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

ولی همین استایل ساده ای ک دارم چادر نمیزارم 

اگه یکی بیاد بگه باید به خاطر من چادر بزاری قبول نمیکنم 

چون چادری میخوای برو سراغ ی دختر چادری ماشالله فت و فراوونه 

دوس ندارم به خاطر یکی دیگه خودم و تغییر بدم 

مگر اینکه خودم عقایدم عوض شه 

یکم حرفام ضد و نقیض شد 🥲😐

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚

کسی که منو میخواد باید همینطوری بخواد اصلا و ابدا راش نیمدم اصلا این ادمو تا انتخاب کنمش حالا بره یه دختر مذهبی و محجبه بگیره خب

برای چیزی که می‌خوای تلاش کن نه آرزو ⭐🌿 دانشجوی دندانپزشکی❤👸