2777
2789
عنوان

چرا اینطوری شدن فامیلا؟

299 بازدید | 23 پست

بچه ها شما هم نسبت به قبل خانواده هاتون خاله و عمو اینا از هم فاصله گرفتین؟؟

برا ما طوری شده یسریشون چش دیدنمونو ندارن بدون هیچ دلیلی🙄

چرا اینطوری شدن ادما

هر کسی میخواد بگه من بهترم 

یا تو خانواده های پنج شش نفره دوتا دوتا با هم خوبن پشت بقیه حرف میزنن

چرا اخه

خیلی ناراحتم این رفتار ادما عذابم میده

البته دارم رو خودم کار میکنم که دیگه هیچ کسی برام مهم نباشه 

وای از دو رویی و ذات بد ادما 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره واقعا همینطور شده 

مامانم همیشه ب من می‌گفت وای تک فرزندی بده و بچت خواهر و برادر میخواد ولی وقتی رابطه خواهر و برادرای اطرافم رو میبینم بیشتر مصمم میشم که تک فرزندی بهترین کاره

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

فامیلای ماهم همین شدن ازکرونا به اینور که هیچکسو ندیدم جز خونوادم و خونواده ی همسرم 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اره چرا همه بد شدن؟بخاطر تجلی شدن و چشم و هم چشمیه فکر کنم.عموی من عید اصلا هونمونم نمیومد

چشم و هم چشمی و مشکلات مالی 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ما خیلی ساله فقط برا شب نشینی و اینا خونه اقوام میرفتیم خبری از شام و این حرفها نبود ولی بعد کرونا فقط مراسمات عروسی و اینا همدیگرو می بینم!

برادرای خودمم اینجوری ان

واقعا دلم گرفته بچه هم ندارم موندم گوشه این خونه تنها