2777
2789
عنوان

سونوگرافی قلب جنین

100 بازدید | 15 پست

سلام خانوما خوبین؟؟ پیشاپیش عیدتون مبارک

خانوما ببخشید من دوهفته پیش رفتم سونو گفتن که پنج هفته هست و فقط ساک رو دید احتمال بارداری پوج داد.

امروز رفتم گفت شیش هفته و چهار روز هست جنین بود ولی ضربان قلب رو پیدا نکرد که گفت واژینال انجام بده من انجام ندادم گفتم یه هفته هم صبر کنم.

لک بینی کم دارم از علائم بارداری هم سینه درد خیلیییی شدید و گاهی حالت تهوع و کمردرد.

کسی از شما اینطور نبوده؟😔☹️

اصلا احتمال دیر بودن لقاح رو نمیدن فقط میگن سنش نسبت به اخرین پریودی کمه...

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...

بذار ۸ هفته برو انقد به خودت استرس وارد نکن

فقط استراحت کن

به بخور

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذار ۸ هفته برو انقد به خودت استرس وارد نکن فقط استراحت کن به بخور

چشم عزیزم واقعا اشتباه کردم این هفته رفتم

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
نمیدونم ولی من 5هفته رفتم ساک دیده شد فقط 8هفته رفتم برا قلبش ک تشکیل شده بود 

واسه منم پنج هفته ساک رو دید کامل

امروز جنین رو دید گفت من صدای قلب رو نمیشنوم

فدات گلم

زود رفتن فقط به خودت و جنین استرس وارد می‌کنه

انشالله قلبش سالم و سلامت تشکیل شده

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
فدات گلم زود رفتن فقط به خودت و جنین استرس وارد می‌کنه انشالله قلبش سالم و سلامت تشکیل شده

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف کردی وقت گذاشتی

ان شاالله هرچی هست خیر باشه

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف کردی وقت گذاشتی ان شاالله هرچی هست خیر باشه

انشالله عزیزم

فدات گلم💓

خب میگی هنوز 6هفتته بزار ۸هفته شدی برو برا قلب 

چشم عزیزم ممنونم وقت گذاشتی

چرا اینقدر زود رفتی سونو بزار هشت هفته برو منم تازه فهمیدم باردارم میزارم به امید خدا هفته هشت میرم برا سونو قلب 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
فدات گلم فقط بخودت استرس نده م برات سمه انشالله ک قلبش تشکیل میشه نگران نباش,,🌱♥️

دکتر سونوگرافی انقد اخلاقش بد و ناامید کننده بود دل آدم میگرفت😔

چرا اینقدر زود رفتی سونو بزار هشت هفته برو منم تازه فهمیدم باردارم میزارم به امید خدا هفته هشت میرم ...

عزیزم چون لکه بینی و گاها خونریزی دارم فرستادن سونو☹️

ان شاالله عزیزم خوب میکنی الهی به حق امیرالمومنین بری صدای قلب نازشو بشنوی