2777
2789

پوستم خشکه،اینو بهم پیشنهاد دادن با توجه ب قیمتش میترسم بگیرم اثر نکنه،ممنون میشم نظرتون رو بگین

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستم خیلی خشکه بنظرت جواب میده؟

ارع چرا نده. لوریل واسه هر مدل پوستی آبرسان داره. من اون مدل سبز رنگو گرفتم برای پوست چرب و واتر ژل نوتروژینا.

از برند نوتروژینا هم داره واسه پوست خشک که کاسه ای رو بگیر

چرا بجاش آبرسان صد ساعتها کلینیک نمی‌گیری یه برند معروف تو دنیاست میتونی ۱۵ میل شو بگیری و اگه راضی ...

باور میکنی اصلا لسم برندارو نمیشناسم،تا الانم سینره استفاده میکردم ک زیاد راضی نبودم

ارع چرا نده. لوریل واسه هر مدل پوستی آبرسان داره. من اون مدل سبز رنگو گرفتم برای پوست چرب و واتر ژل ...

من پوستم خیلی خشکه،کرم پودر میزنم پوسته پوسته میشه نابوده،قیمت حدودیش رو میدونی؟

باور میکنی اصلا لسم برندارو نمیشناسم،تا الانم سینره استفاده میکردم ک زیاد راضی نبودم

عزیزم لطفا از هر محصولی که تبلیغشو میکنن استفاده نکن 

مخصوصا تو سایت زیاد دیدم تبلیغات میشه 

بزار یه پیج می‌فرستم برات نقد محصولات رو میزاره البته ایرانی نیستن خارجی ان ولی شما که میخوای هزینه کنی یه محصول خوب و معتبر بگیر