2777
2789

استادم با من لج کرده که چرا هفته پیش نرفتم پیشش...براش توضیح دادم که به چه دلیل و مدرک هم نشون دادم...الان راه هرگونه ارتباطی اعم از ایمیل تلفن واتساپ رو بسته...زنگش میزنم ریجکت میکنه...سردرگمم...نمیدونم چه عکس العملی نشون بدم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستقیم میری آموزش دانشکده شکایت میکنی بعدشم میری آموزش کل دانشگاه شکایت میکنی به چند تا دیگه از استاد ها هم به حساب کمک گرفتن میری میگی چی شده تا آبروش بره

هر چه در جستن آنی، آنی.

حضوری برو اتاقش

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
مستقیم میری آموزش دانشکده شکایت میکنی بعدشم میری آموزش کل دانشگاه شکایت میکنی به چند تا دیگه از استا ...

تجربه نشون داده به جز افتادن توی اون درس هیچ نتیجه ای نداره چون اینا به شدت پشت هم هستن و هوای همدیگه رو دارن

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

حسابداری...رفتم دفتر کارش گذاشت رفت..یک خانم هست ...شصت سالشم هست...دندش هم پهنه...از هیچ احد و ناسی نمیترسه...بخدا اعصابم داغون شده از دستش...میترسم شکایت کنم لج کنه بدتر...