2777
2789
عنوان

میشه ی نفر ب من بگه جنبه ینی چی؟ 😐

154 بازدید | 11 پست

اینکه اجازه نمیدم به کسی منو سوژه بی نمک بازیاش و خندیدن بقیه کنه بی جنبگیه؟؟؟ و بد اخلاقی؟ 🙄اصلا این رفتارا رو دوست ندارم هر چند جمع خودمونی باشه حتی، 

دوستم این عادت مزخرف رو داره و به خیال خودش خیلی باحاله اما من ظرفیتشو ندارممم میگ نمیشه باهات حرف زد بعضی وقتا در صورتی ک این حرف نیست از نظر من مسخره بازیه  😐🙄

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

با جنبه باش ک بزنن خورد و عن کنن تورو پیش بقیه😉

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
با جنبه باش ک بزنن خورد و عن کنن تورو پیش بقیه😉

دقیقا همینو میخوان 

تازه انتظار دارن بخندیم😐! 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت را عوض کن 

این اخلاقشو فاکتور بگیری، واقعا دوست خوبیه 

عه چه بد😑

راستش من خیلی قبلنا اینمدلی بودم ولی اصلا خودم متوجه رفتار زشتم نبودم بعدا یکی دوبار بهم گفتن دیگه خودمو اصلاح کردم

این دوستتونم باید یه فکری به حال خودش بکنه

عه چه بد😑 راستش من خیلی قبلنا اینمدلی بودم ولی اصلا خودم متوجه رفتار زشتم نبودم بعدا یکی دوبار بهم ...

خیلی کار خوبی کردی 

چون  تحمل اینجور آدما سخت میشه گاهی... 

شمادرست میگین،اسم این چیزا جنبه نیست،نداشتن عزت و اعتماد به نفس هست.واکنش شما درسته.

البته نوع دیگری از جنبه هست که بهش میگن؛جمبه؛ یعنی یه نفر تاپیک بزنه و عکس غذاهای خوشمزه رو بزاره و یه آدم شیکمو هیچ واکنش بدی نشون نده و با متانت و شکیبایی تا آخر تاپیک،حضور دلاورانه ،بهم برساند😂😊👋(تاپیک قبل از عید رو میگم که برای عکس غذاها بود)

✔ آقا هستم✔
شمادرست میگین،اسم این چیزا جنبه نیست،نداشتن عزت و اعتماد به نفس هست.واکنش شما درسته. البته نوع دیگر ...

😂😂😂❤️

اتفاقا اخلاق تو خوبه اونجوری اصلا خوب نیست.راستی عزیزم ما یک اپلیکیشن داریم به اسم لیوم مخصوص خانوما توش کلی اطلاعات مفید داره که به درد هر دختری میخوره دوست داشتی دانلود و ازش استفاده کن