2777
2789
عنوان

فااال

51 بازدید | 6 پست

بچه ها شما به فااال و این چیزا اعتقاد دارین؟ تا حالا شده انجام بدین و درست باشه؟

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید

من بیشتر به طلسم اعتقاد دارم ولی تا حالا نه طلسم شدم نه برا کسی گرفتم

سرکتاب من و خواهرم خیلی درست بود ولی برا داداشم حس میکنم نامربوط گفت یکم

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بیشتر به طلسم اعتقاد دارم ولی تا حالا نه طلسم شدم نه برا کسی گرفتم سرکتاب من و خواهرم خیلی درست ...

من توی خونمون یه طلسم دیدم، شما میدونی چطوری باید باطلش کرد؟

سرکتاب چیه؟ کجا باید انجام داد

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید
برای منم میشه بگیری

خصوصی شماره اونی سرکتاب میگیره رو میفرستم ولی اگه مثل داداشم بی ربط گفت راضی باش ازم تقصیر من نیست

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
من توی خونمون یه طلسم دیدم، شما میدونی چطوری باید باطلش کرد؟ سرکتاب چیه؟ کجا باید انجام داد

من خواهرم تو خونش یه قفل سیاه دید

به همونب سرکتاب میگیره گفتم واسش باطل السحر فرستاد، چند تا کاغذ رو دود بده، خودشو غسل بده، دفن کنه کاغذ رو، از اینجور کارا

گفت باطل میشه حالا نمیدونم