2777
2789
عنوان

اخلاق بردگی در تقابل با اخلاق اربابی

| مشاهده متن کامل بحث + 4857 بازدید | 103 پست
ممنون صنم عزیز به خاطر به اشتراک گذاشتن این نظریه.با تک تک سلولهام به تمام جمله های این نوشته باور دارم.دقیقا همینطوره از نظر من.
البته به نظر من اسم "اخلاق بردگی"برای توصیف رفتارهای گروه اول مناسبه اما اسم " اخلاق اربابی " برای گروه دوم چندان خوشم نیومد .تو ذهن من اسم توصیفی گروه دوم مثلا میتونست باشه:" اخلاق مستغنی" یا کلمه ای فارسی معادلش.
چون با شنیدن کلمه ی ارباب آدم یاد استبداد و زورگویی میفته.
شانای داشتم به کتاب های مفید عمرم فکر می کردم!!
اما راستش هیچ کدوم به اندازه رو راست بودن با خود جواب نمی ده :))

کار بدون سانسور که توی ایران نداریم. یه دوره ای اما که اوضاع بهتر بود چنین گفت زرتشت نیچه با ترجمه داریوش آشوری چاپ شد. غوغایی کرده بود آشوری با این ترجمه. ولی راستش من این کتاب رو خودم نتونستم کامل بخونم. شاید اگه آلمانی بلد بودم بهتر کتاب رو می فهمیدم.
می تونم بپرسم انگلیسیتون چطوره؟
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار لذت بردم صنم جان
اولین باری نبود که این مطلب رو میدیدم ولی از به یاد اوردنش هم همون قدر لذت بردم که اولین دفعه ای که خوندمش کیف کردم....
من عاشق این اخلاقم.خواهر دوستم این اخلاق رو داره و همه عاشقشند.

پاپاگینا ببخشید اسمتون منو درگیر کرد فعلاً دنبال اینم که ببینم قضیه اش چیه!
دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
پاپاگینا نظری که در مورد واژه ارباب مطرح کردید باعث شد برم ببینم انگلیسیش چیه.

Master Morality هست که به اخلاق اربابی ترجمه شده.
ولی جدا از این ها دیدم این بحث از بحث های محوری نیچه بوده نه کارل یونگ!

همینه می گم به ترجمه نمی شه اعتماد کرد ها!
بله پاپاگینا. اسمتون چیه قضیه اش؟
خب شانا حالا که انگلیسیتون خوبه می تونید توی دنیای نت هم حسابی جولان بدید.

در مورد Master-Slave Morality این لینک ویکیپدیا رو ببینید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Master%E2%80%93slave_morality
طلا می تونید بیشتر درباره خواهر دوستتون بگید؟
صنم جون منم حدس میزدم این اسم تو ترجمه به این شکل نوشته شده !

یعنی تمام این متن از نیچه بوده ؟

پاپاگینا هم از پرسوناژهای اپرای مجیک فلوت از موتزارته . میتونی تو نت سرچ کنی:papagena

یا: papageno & papagena duet
شانا اینترنت پرسرعت دارید؟ محدود یا نامحدود؟
اگه دلتون بخواد لینک ویدئوها و سایت های مفید رو می تونیم ایمیلی تبادل کنیم :)
آهان پاپاگینا پس درست حدس زدم:

خلاصه ی داستان اپرای فلوت سحرآمیز اثر موتزارت

ملکه ی شب که نماد اهریمن می باشد، از طریق 3 زن (که پیک او محسوب می شوند) به پرنس تامینو پیغام می دهد که اگر پامینا دختر من را از چنگ زاراسترو نجات دهی به وصال او خواهی رسید. پرنس تامینو که با دیدن عکس پامینا عاشق دختر ملکه ی شب شده پاپاگینو صیاد پرندگان را به قصر زاراسترو (که نماد اهورا و نیروهای پاک است) می فرستد. پاپاگینو متوجه میشود که این مونتاتوس است که پامینا را اسیر کرده چون او نیز همانند پرنس تامینو عاشق و دلباخته ی پامیناست. پرنس تامینو به وسیله ی فلوت سحرآمیزی که ملکه ی شب به او داده حیوانات را به کمک خود می طلبد. پرنس تامینو متوجه میشود که شیطان و اهریمن اصلی ملکه ی شب است نه زاراسترو. زاراسترو از پرنس تامینو و پاپاگینو می خواهد برای رسیدن به اهدافشان روزه ی سکوت بگیرند و چیزی نخورند. پرنس تامینو حتی با پامینا هم صحبت نمی کند. پاپاگینا، پاپاگینو را گول می زند و به او آب می دهد. پاپاگینو به خاطر ضعفی که از خود نشان داده تصمیم می گیرد خودکشی کند. اما 3 فرشته که همسرایان محسوب می شوند او را از این عمل بازمی دارند. پرنس تامینو به وصال پامینا می رسد و باز هم از آب و آتش گذر می کنند. و ملکه ی شب و 3 زن (پیک) و مونستاتوس که در یک جبهه (جبهه ی شر) قرار داشتند شکست می خورند.