2777
2789
عنوان

کسی تا حالا روغن زیتون قاطی شیر نوزاد بک ماهه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6392 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب بهش میدی؟ 

من روعن زیتون تو شیر دخترم می‌ریختم اتفاق خاصی نیفتاد ولی اصل درمان یبوست نوزاد با آب خوردن حل میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
هرروز انجام میدم. انگار نه انگار

اسی عزیزم هیچ وقت بدون اجازه پزشک روغن زیتون به بچت نده بعد رفع کردن بعضی یبوست ها بردباری میخاد شما مداومت کن به مالیدن روغن روی شکمش واینکه خودت چیزایی که یبوست میارن نخور ان شالله برطرف میشه

چه جالب.اصلا به فکر خودم نرسید. دقت کنی بالا گفتم بردمش دکتر

بجای تمسخر کردن میتونی دکترش رو عوض کنی تا بهت دارو بده و دکتری که دنبال پیدا کردن مشکل نیس و فقط تنقیه رو پیشنهاد داده اعتنا نکنی

یه بار در روز آب و قند میدم. بیشتر باید بدم؟

آب جوشیده سرد شده بعد هربار شیر خوردن 

به ازای ماه سنش یه قاشق مرباخوری آب 

مثلا اگه سه ماهشه سه قاشق مرباخوری بعد هربار شیردهی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پس چیکار کنم آخه

ببین عزیزم بهترین کار اینکه ببری دکتر متخصص کودکان.

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
بجای تمسخر کردن میتونی دکترش رو عوض کنی تا بهت دارو بده و دکتری که دنبال پیدا کردن مشکل نیس و فقط تن ...

عزیزم پیش سه تا متخصص بردمش تا الان. 

واقعا چطور تا این حد حق به جانب حرف میزنید؟ انگار ما خودمون شعورمون نمیرسه دکتر ببریمش.

اینجا میپرسم چون خیلی روش های سنتی بوده که خانما میدونن و اثر کرده. اونا رو دکترا نمیدونن

ببین عزیزم بهترین کار اینکه ببری دکتر متخصص کودکان.

بردمش به خدا

خود دکتر گفت تنقیه کنید چون روده هاش فعلا ضعیفه. تا سه ماهگی انجام بدید بعدا روده هاش قوی بشه زور بزنه میتونه دستشویی کنه