2777
2789
عنوان

جنجالی خواهر شوهر عروس بیاین بگین چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 44 پست
دخالت نکن که روزگاری عذاب وجدان نگیری یا به سرخودت نیاد خواهرانه گفتم

اره نمیخوام شر درست کنم تهش گفتم فقط میخوام ببینم چه جوری باهاش رفتار کنم 

صلوات میفرستین برام؟   دمتون گرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اخلاقش اینه دقیق مث خودش برخوردکن منظورم اینه تشکرنکردتوهم تشکرنکن دفع بعدوقتی بشی مث آیینه براش خودش میفهمه بازتاب اخلاق خودش هست دیگه اگه ناراحت بشه خودشواصلاح میکنه اگه هم براش مهم نباشه خودیگه شماهم اهمیت ندیدومث خودش باهاش رفتارکنید

اره نمیخوام شر درست کنم تهش گفتم فقط میخوام ببینم چه جوری باهاش رفتار کنم 

اره اخرش کاسه گوزها سرتو میشگن مادرشم نفریت می کنه ابروتو می بره

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
اگه اخلاقش اینه دقیق مث خودش برخوردکن منظورم اینه تشکرنکردتوهم تشکرنکن دفع بعدوقتی بشی مث آیینه براش ...

اخه بدی خودشو نمیبینه ولی حتی کارای معمولی بقیه به چشمش میاد و بدش میاد

ولی نمیدونم یعنی مثلا با مامانش اینا که با من خوبن خوش اخلاق باشم با اونم مثل خودش؟

37 اینطورا

خب حق داره ..... ان شاالله خدا عاقبتشو بخیر کنه اللهی  بهترین زن نصیبش بشه و بهترین زندگی 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
خب حق داره ..... ان شاالله خدا عاقبتشو بخیر کنه اللهی  بهترین زن نصیبش بشه و بهترین زندگی

ان شا الله 

مرسی عزیزم ان شا الله شما هم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی  

اهان راستی تشکرم نمیکنه درست و حسابی یعنی با تاخیره خیلی وقتا حتی طلا براش خریدن تشکر نکرد بعدا که ...

این ک سنتیه و عشق و عاشقی نبوده پس بیخیالش بشید ک زندگی و براتون زهرمیکنه

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات