2777
2789

یعنی میان بندازن تو گردن خودشون اگه عید باشه مکروه هست روزه گرفتن اونوقت او دنیا کی باید جواب بده 

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
چرا زده بودن، هم تو اصفهان و هم یکی از شهرهای فارس، خبرها و برداشتن

نمد

حالا گفتن عید نیست

ما روزه میگیریم.. 

حالا عید هم بود گناهمون پا خودشون

این نیز میگذرد

ول کن بابا بی خیال باش

الکی خرص نخور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐حالا ۲۹ روز روزه گرفتیم یه روزم روش امروزم تعطیل نیست به درک این نیز میگذرد بی خیال باش بابا

عزیزم اگ فردا عید باشه خب گناهه روزه بگیریم تو روز عید

حالا

یـہ تـ‌ار مـ‌وش کہ سهلہ...!••͜فکـ‌رشـ‌م بہ کـسـے نـ‌مـ‌یـ‌دم!♡
هیچوقت نشده تقویم اشتباه کنه توی تقویم زده عید و تعطیل‌‌..ولی اینا نمیتونن یدونه هلال ماه رویت کنن.ک ...

تقویم میاد احتمال رو مینویسه  

چیکار کنن وقتی ندیدن؟

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
کور نیستن خودشونو زدن ب اون راه

اخه ی دونه روزه انقد ارزش توهین ب بقیه رو داره؟

سلام سلااام! عزیزی ک داری امضای منو میخونی؛ امیدوارم حال دلت ده از ده باشه❤این منم! یه دختر ایرانی دهه هشتادی که دلش پر از امید به آیندس😍🦋امید به ساختن یه کشور قوی... یه ایران سربلند... یه جامعه ای که از نظر اقتصاد و فرهنگ و مهربونی رد خور نداشته باشه💚 با اینکه میدونم شرایط سخته! ولی مگه ادما تو همین شرایط سخت نباید خودشونو نشون بدن؟! راستی! من اگر برخیزم،تو اگر برخیزی،همه (تاکید میکنمممم) همهههه بر میخیزند❤ بیا بدور از کلیشه های مختلفی ک برامون ساختن سعی کنیم ایرانمونو قوی و قوی تر کنیم  کشورمون الان به من و تو نیاز داره! راستی یادم رفت در مورد خودم بگم🙈🌷 از یه نظرایی خیلی شبیه {هستی} تو رمان {جزیره ی سرگردانی} {سیمین دانشور} هستم! اگه این رمانو نخوندی از من ب تو نصیحت ک همین الان دانلودش کنی بخونیش😎✌💚💁‍♀️ و اینک پارسال کنکور دادم و رتبمم خدا رو شکر خوب شده... اگه دوست داشتی و لازم بود تگم کن تا اگه جواب سوالاتت رو میدونستم راهنماییت کنم🤭📚