2777
2789
عنوان

طلاق تو دوران عقد

294 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم اینجا کسی هست طلاق گرفته باشه ؟زندگیش چجوری بوده بعد از طلاق چه قدر طول کشیده به آرامش برسه ؟

۲۴سالمه سه سال پیش عقد کردم الان یکسالو نیمه تو پروسه جدایی هستم تو این مدت هم نه اون از من خبری گرفته نه من از اون خیلی خیلی حال روحیم داغونه تلاش میکنم حالم خوب بشه ولی نمیشه بعضی وقتا فکر میکنم دیگه هیچوقت حالم خوب نمیشه دیگه به آرامش قبل بر نمی‌گردم و دیگه نمیتونم کسی رو دوست داشته باشم 

نه عزیزم .این دوران سخت هم می کذره .خواهر شوهرمنم هم این دوران را کذروند .زمان ناراحت کننده وسخت می کذره .اما امیدت به خدا باشه .خواهرشوهر من الان دوتا بچه داره

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

سلام من همسن تو هستم و دوسال و نیمه جدا شدم 

شکر خدا همه چی خوبه و راضی هستم از تصمیمم 

مشکل همیشه وجود داره اما خب من فراتر از اون ها عمل میکنم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلتون چی بود ؟؟دختری هنوز؟؟

آره دخترم 

والا سنتی آشناشدیم یعنی شناختی از قبل ازش نداشتم تو دوران آشنایی همه چی خوب بود اما بعد عقد همش کارای عجیب غریب میکرد مثلا می‌گفت من همیشه دوست داشتم مهریه زنم ۱۴تا باشه میشه بری ببخشی مهریتو حالا مهریه منم ۱۱۴تا بود اوایل فکر میکردم شوخی می‌کنه زیاد جدی نگرفتم حرفشو اما رفته رفته هی اصرار کرد سر این قضیه منم مشکوک شدم که چرا همچین در خواستی از من داره بماند که کنار این اتفاقات دیگه ای هم افتاد مثلا از روز اول دلش نمی‌خواست منو به کسی معرفی کنه من حتی یکبارم فامیلامون رو ندیدم حتی سر عقد هم دعوتشون نکرد میگفتم چرا منو قایم میکنی میگفت فامیلای من چشم ندارن زندگی منو ببینن چشمشون شوره دختراشونو میخواستم بندازم به من چون من قبول نکردم باهام لج شدن یه خورده قبول این حرفا و توجیح ها برام غیر قابل باور بود ولی چیزی نمیگفتم اما خب زمان گذشت اتفاقات بیشتری افتادمثلا حتی مال اموالشو قایم میکرد از من اگه داشت می‌گفت ندارم در صورتی که من ولخرج نبودم اگه جایی می‌خواستیم بریم کاری می‌خواستیم بکنیم اول پدرش باید راضی میشد چون تک پسر بود 

آره دخترم  والا سنتی آشناشدیم یعنی شناختی از قبل ازش نداشتم تو دوران آشنایی همه چی خوب بود اما ...

واا خووووبببب

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺

[QUOTE=235774033]آره دخترم  والا سنتی آشناشدیم یعنی شناختی از قبل ازش نداشتم تو دوران آشنایی همه چی خوب بود اما ...[/QUOTهمیشه چپ می‌رفت راست می‌رفت می‌گفت دختر داییم عاشق من بوده نرفتم بگیرمش الان روحیش. داغونه واسه همین تا مدتها می‌گفت من به فامیلام هنوز نگفتم زن گرفتم😐خب منم خیلی ناراحت شدم حتی یکبار لبتاپش باز بود فیلمای خانوادگیشونو نشون میداد توش فیلم بله برونه یکی دیگه از دختر دایی هاش بود دختره داشت می‌رقصید بهش گفتم تو که آنقدر ادعای مذهب و نماز و دین و ایمان داری چرا فیلم رقصیدن یکی دیگه رو باید داشته باشی شاید شوهرش راضی نباشه گفت نه این نامزدیش بهم خورده الان با یکی دیگه ازدواج کرده گفتم دیگه بدتر فیلمشو پاک کن گفت نه این دختر داییم خیلی پرروعه اینو نگه داشتم اگه یه روز حرفی زد این فیلم و بزارم جلو خودشو شوهرش از اینجا بود که دیگه بهش شک کردم و اختلافامون شروع شد

سلام من همسن تو هستم و دوسال و نیمه جدا شدم  شکر خدا همه چی خوبه و راضی هستم از تصمیمم  ...

چجوری با خودت کنار میای من بعضی وقتا یه فکرایی میاد توسرم که آزارم میده صبح تا شب قصه این یکسال تو ذهنم مرور میکنم همش دنبال اینم ببینم کجا اشتباه کردم گاهی خیلی ازش متنفر میشم گاهی شدیداً دلم برای اون روزا که بودم کنارش تنگ میشه از آینده هم خیلی میترسم

چجوری با خودت کنار میای من بعضی وقتا یه فکرایی میاد توسرم که آزارم میده صبح تا شب قصه این یکسال تو ذ ...

من خودم با قطعیت طلاق میخواستم 

الانم دنبال زندگی خودم هستم و زندگیم با اون اهمیتش رو از دست داده دیگه 

تراپی هم میرم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
[QUOTE=235774033]آره دخترم  والا سنتی آشناشدیم یعنی شناختی از قبل ازش نداشتم تو دوران آشنایی هم ...

سلام گلم خوبی شما یه بار تو عقد جدا شدین؟ سوال داشتن ازت میتونی درخواست دوستیمو قبول کنی