2777
2789
خودمم اول خیانت میکنم جوریکه بفهمه مساوی که شدیم تصمیم گرفته میشه

آخ،😂😂🤚

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم شاید بتونه ببخشه ولی فراموش نه

چون تا عمر داره آدم هی توی این فکره یعنی طرفم براش چیکار کرده توی اون حالت یا برای طرفم اون شخص چطور بوده و چیکار کرده و خواب خوراک از شخص گرفته میشه

اصلا هرچی فکر منم نمیتونم ببخشم خاک تو سرش مردتیکه بیشعورو خشتکشو پاره می کنم. خودشم جر میدم مهریمم میگیرم از زندگیم میندازمش بیرون😐😶

اصلا بنظرم خیانت گوهه زیادییه که شخص نباید بخوره😐😂

به نیت مادر شدنم یه☝🏻صلوات میفرستی؟ 😘 و لطفا اینکه لایکم نکن    

من که نمی بخشم  و خیانتم نمیکنم که مثل خودش باشم به خدا میسپارمش مطمئنم یه جایی سفت حالشو میگیره

و حتما از همچین آدمی طلاق میگیرم چون خیانت خط قرمزمه 

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
ادم شاید بتونه ببخشه ولی فراموش نه چون تا عمر داره آدم هی توی این فکره یعنی طرفم براش چیکار کرده تو ...

جدیدنا مردا دارن عفونت میکنن بسکی گوه خوردشون زیاد شده  

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس