2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینجوری شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو دوستی هم میشه به شناخت رسید. فوقش اگه خوشمون نیاد از هم کات میکنیم خب. 

چون دوست اجتماعی چند نفرو علنی میتونه اداره کنه بدون قول و قرار ولی دوستی نه

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
میزارن تو ذهنشون گزینه بهتر نبود شما رو اوکی کنند 

منم حس میکنم بیشتر بخاطر اینه که تعهد نداشته باشن بهت باهمه بگردن بعدش از بین گزینه ها انتخاب کنن.🤔

استاد تغییر باشیم نه قربانی تقدیر ...
یعنی هر دختری دوس میشه انتظار داره پسره بیاد خواستگاری؟

اکثرا همینن

برای همین دوستی رو عنوان نمیکنن بنظرم

بین کاربرا دقت کنین،روزی هزار بار میان میگن کات کرد باهامون بابا شاید طرف اصلا  شمارو نپسندیده.

اون بنده خداها هم الکی از اول باید وارد فاز عاشقی بشن،برا همین میگن دوست اجتماعی شاید

❤تا نشوی مست خدا،غم نشو از تو جدا❤
دیگه گذشت اون زمون فرش رو مینداختن روی بوم دیگه خوشبحال پسرا شده گذذذذذذشت حالا هی بگین چرا مثل ب ...

شما خودتون پسرین؟ به نظر شما دلیلش چیه؟ 

یعنی هر دختری دوس میشه انتظار داره پسره بیاد خواستگاری؟

نه خب دوستی واسه شناخته شاید خوشمون نیاد از طرف و شاید ما خودمون اون موقع شرایط ازدواج رو نداشته باشیم. همیشه ک اینطوری نیس. 

الان به نظرتون من باید چجوری برخورد کنم با این پسرا؟ چند مورد اینجوری پیش اومده واقعا بهم برخورده و ادامه ندادم. ولی واقعا احساس تنهایی میکنم. 😔

از شوخی گذشته بعضی‌ها ترس اینو دارن که طرف مقابل ازشون بخواد برن خواستگاری

خب عجیبه واقعا. فک نمیکنن شاید ما خوشمون نیاد ازشون. ما که با هر کی دوست میشیم حتما نمیخوایم باش ازدواج کنیم.  بعدم من دختر ۲۰ ساله نیستم که ! کسی که میاد سمت دختر این سنی نمیدونه که این دختر دیگه وقت ازدواجشه. دوست اجتماعی میخوام چیکار اخه😁😁

خانما شما هم اینجورین یا فقط واسه من اینجوری میشه؟ اخه من میبینم که بقیه دخترا چنتا دوست پسرم دارن. اونوقت من تو همین یکیش موندم. در صورتی ک اصلا دختر بدیم نیستم نه از لحاظ ظاهری نه رفتاری نه موقعیتی.