2777
2789
عنوان

مهریه پیشنهادی شما چقدره(مجردها)

4012 بازدید | 83 پست

دوستان یه نظر سنجی بذاریم ببینیم مهریه پیشنهادی چقدره

نظر سنجی مخصوص مجرد ها هست، شما فکر کنین مجلس خواستگاریه و میخواین مهریه پیشنهاد بدین.

متاهل ها لطفا گزینه ای نزنن و اگر خواستن بعدا بگن تا یکی عکس نتایج رو بذاره براشون.

چون 4 گزینه بیشتر نمیشه نوشت.

تعداد رای : 61
نظرسنجی
14 سکه یا کمتر
8
13%
کمتر از 50 سکه
5
8%
50 سکه تا 114 سکه
14
22%
بیشتر از 114 سکه
34
55%
کاربر مرد  هرکی مشکل داره رو من ریپلای نزنه، تو تاپیکامم نیاد.

من بیشتر از ۱۱۴ سکه رو زدم ، ولی پیشنهادم بخشی از یک ملک هست که در حال حاضر وجود خارجی داره ن وعده وعید!

حالا هر چقدر توانایی طرف شده ۳ دنگ یه خونه ۵۰ متری توی شهرستان یا اطراف شهر یا زمین یا هر چی

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه من ۱۴ سکع هست

مبارکه

خب بعضیا ممکنه بگن خدای نکرده اگر اتفاق بیوفته زن چکار کنه و دستش به کجا بنده و...

من تایید نمیکنما ولی خب جواب اینارو چی میدین؟

بستگی به طرفت داره..

ما فامیل بودیم کامل شناخت داشتیم از هم...۱۴ تا سکه مهرم بود ۴ تاش رو همون موقع دادن بهم بقیه شم بعد چند سال بخشیدم..اون چارتا رو هم نگه داشتم بعدش باهاش ماشین خریدیم...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
مبارکه خب بعضیا ممکنه بگن خدای نکرده اگر اتفاق بیوفته زن چکار کنه و دستش به کجا بنده و... من تایید ...

حقیقتا من  سکه مهم نیست برام چون  میخام زندگی کنم  من قرار بود مهریم ۱۱۴ باشه اما شد ۱۴ تا

اما همسرم  خودش اومد گفت چون مهریت کمه خونه به اسمت میزنم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
حقیقتا من  سکه مهم نیست برام چون  میخام زندگی کنم  من قرار بود مهریم ۱۱۴ باشه اما شد ...

قبل عقد گفت؟ همون نزدیکای عقد خونه رو به اسمتون زد؟

بچه ها دوستاتو نرو تگ کنین بیان نظر بدن

به نظرم تاپیک مفیدی هست 

ببینیم نتایج نهایی چی میشه

اینجا خیلی عجیبه

یه تاپیک خاله زنکی میزدنم الان شاید صفحه 5 بود

اما این صفحه 2 هم نرفته!